سئو وردپرس به صورت تخصصی و تضمینی

بهینه سازی وردپرس باعث رشد سئو کسب و کارهای اینترنتی می گردد

چرا سئو وردپرس باید برای وبمستران اهمیت داشته باشد؟

در حال حاضر اینترنت به بستری برای مردم جهان تبدیل شده است تا بتوانند در آن انواع نیاز های خود را جست و جو و مرتفع نمایند. از جمله این نیازها می توان به دست آوردن فایلی با ارزش، مطالعه در رابطه با موضوعی خاص و حتی خرید کالا و یا استفاده از خدمات ارائه شده توسط سایت های اینترنتی اشاره نمود. همانطور که همه ما می دانیم موتور های جست و جو در رسیدن کاربران به خواسته های خود نقش کلیدی دارند و این نقش زمانی پر رنگ تر دیده می شود که طبق آمار به دست آمده مشخص می شود که 80 درصد از مردم نیاز های خود را با کمک گرفتن از موتور های جست و جو مرتفع می سازند.

با توجه به همین آمار خواهید یافت که برای رسیدن به رتبه های برتر موتور های جست و جو تنها راه چاره تمرکز بر روی سئو سایت می باشد.

سئو وردپرس به صورت تخصصی و تضمینی

مطمئنا با انجام فرایند های مختلف مرتبط با سئو سایت، وب سایت شما در رتبه های برتر سرچ های مختلف در موتور های جست و جو قرار گرفته و درامد سطح بالاتری را تجربه خواهید نمود.

با توجه به اینکه شما در حیطه کاری مشغول به فعالیت هستید ممکن است سئو وب سایت شما یک پروژه طولانی، سخت و زمان بری باشد به همین دلیل می بایست به صورت مداوم بر روی آن کار شود و بسته زمان و موقعیت استراتژی های متفاوتی را برای آن در نظر گرفت.

با توجه به اینکه موتور جست و جوگر اول دنیا یعنی گوگل در طی یک سال بیش از 600 بار الگوریتم های خود را تغییر می دهد لازم است تا سئو وب سایت شما توسط تیمی حرفه ای که مطالعات به روزی دارند و به این تغییرات و اثراتی که بر روی سایت شما و رقبا می گذارند آشنا هستند انجام شود تا در نهایت وب سایت شما موفق که کسب رتبه های برتر در سرچ های موتور های جست و جو شود.

برخی افزونه های رایگان برای سئو وردپرس

افزونه های سئو داخلی وردپرس

افزونه Yoast Seo

افزونه All in One SEO Pack

افزونه Rank Math

افزونه های افزایش سرعت وردپرس

افزونه WP Rocket

افزونه WP Super Cache

افزونه W3 Total Cache

افزونه های بهینه سازی تصاویر در وردپرس

افزونه reSmush.it

افزونه EWWW Image Optimizer

افزونه WP Smush

خدماتی که ما ارائه میدهیم

آنالیز رقبا

ما در تیم سریر نوین با تکیه بر دانش به روز خود و همچنین ابزارهایی که در اختیار داریم رقبای شما را آنالیز کرده و نکات مثبت و منفی، ضعف ها و قدرت های آنها را شناسایی می کنیم و اطلاعات به دست آمده از این طریق را برای پیشرفت سایت شما به کار میگیریم.

بهینه سازی محتوا

محتوا به عنوان یکی از اصلی ترین و تاثیر گذار ترین بخش ها در سئو وب سایت شناخته می شود. ما در تیم سریر نوین محتوای درج شده بر روی سایت شما را برای کسب رتبه های بهتر بهینه کرده و با آموزش هایی در این زمینه به شما کمک میکنیم تا محتوای غنی تر و اصولی تری را بر روی وب سایت خود درج نمایید.

بهینه سازی کدنویسی

برای اینکه از سئو سایت شما بهترین نتیجه حاصل شود لازم است تا کد نویسی وب سایت شما نیز برای موتور های جست و جو بهینه باشد از این رو تیم سریر نوین کد نویسی وب سایت شما را بررسی و در صورت نیاز آنرا به بهترین شکل ممکن بهینه سازی می نماید.

لینک سازی

سریر نوین با انجام لینک سازی درونی و خارجی برای وب سایت شما تلاش میکند تا وب سایت شما بیش از پیش بهتر دیده شود و اعتبار آن نزد موتور های جست و جو بالاتر رود.

مزایای همکاری با ما

بررسی وب سایت شما و رقبا از نظر سئو :

پس از اینکه شما تصمیم گرفتید تا به صورت حرفه ای در دنیای اینترنت حاضر شوید می بایست با شماره های موجود بر روی وب سایت سریر نوین تماس حاصل فرمایید. پس از آن جلسه ای با شما هماهنگ می شود که در آن با حضور شما وب سایتتان از جوانب مختلفی مورد بررسی قرار میگیرد. پس از پایان بررسی طرح کلی روند اجرای سئو وبسایت شما نوشته و به همراه زمانبدی و هزینه های آن خدمت شما ارائه میشود. پس از توافق نسبت به عقد قرارداد سئو اقدامات لازم صورت میگیرد.

طرح ریزی استراتژی

پس از انجام توافقات و عقد قرار داد استراتژی مخصوص وب سایت شما برای 6 ماه تا یک سال آینده چیده می شود و تکنیک هایی که طی این زمان برای بهبود رتبه وب سایت شما در نظر گرفته میشود مشخص می شود. البته ذکر این نکته لازم و ضروری می باشد که در صورتی که الگوریتم های گوگل در این دوره با تغییراتی مواجه شود به طبق استراتژی مربوط به وب سایت شما نیز دستخوش تغییراتی خواهد شد تا بهترین نتیجه برای شما به دست آید.

سئو وردپرس به صورت تخصصی و تضمینی

بهینه سازی محتوا و موارد فنی

همانطور که می دانید محتوا یکی از اصلی ترین بخش های سئو سایت می باشد و بایستی به آن اهمیت ویژه ای داد از این رو پس از عقد قرار داد با سریر نوین کارشناسان این شرکت بر روی سئو محتوا و همچنین سئو تصاویر وب سایت شما در کنار رفع موارد فنی مرتبط با هاست و کد نویسی تمرکز خواهند نمود و با بهینه نمودن آنها مسیر رسیدن به رتبه های برتر را هموار تر می نمایند.

مانیتورینگ مداوم

لازمه رسیدن به رتبه های برتر آن است که وب سایت مورد نظر به صورت منظم چک شده و رتبه آن بررسی شود تا بتواند با توجه به نتیجه به دست آمده ادامه مسیر را تعیین نمود. مطمئنا در طول دوره همکاری جلسات متعددی با شما خواهیم داشت تا راهنمایی های لازمه برای بهبود وضعیت وب سایت به شما خواهد شد تا بتوانید با استفاده از این راهنمایی ها بازدید کنندگان بیشتری را به خریداران کالا و یا استفاده کنندگان از خدماتتان تبدیل کنید. مانیتورینگ مداوم وب سایت شما به ما این امکان را می دهد که علاوه بر جلوگیری از افت رتبه وب سایت، سرعت پیشرفت آن به سمت به دست آوردن رتبه های برتر را نیز بیشتر نماییم و شما بتوانید در زمان تعیین شده رتبه مورد نظر را با رعایت نمودن مسائل و مواردی که در جلسات مشترک گفته می شود به دست آورده و درامد فوق العاده ای را برای خود رقم بزنید.

تماس با ما

image_pdfimage_print

در ادامه مقالات آموزشی در حوزه سئو وردپرس را مطالعه نمایید…

 

 

 


قالب های آماده یا اختصاصی؟ - گام اول در سئو وردپرس

قالب های آماده یا اختصاصی؟ – گام اول در سئو وردپرس

همه چیز به پروژه شما بستگی دارد

تو بحث انتخاب قالب های آماده یا اختصاصی که اکثرا در  سئو وردپرس پیش میاید اینطور باید گفت که همه چیز به دیدگاه و اون نگاه شما به کسب و کارتان وابسته هست.

آغاز یک کسب و کار اینترنتی در حال حاضر دقیقا مثل شروع یک کسب و کار به صورت سنتی هست و مثلا اگر شما میخواهید یک مغازه بزنید و شروع فروش لباس تو اون مکان بکنید اگر مد نظرتون دائمی باشد مشخصا هر روز سعی میکنید که وضعیت اون رو بهبود بدین و رو به رشد باشین دقیقا همین مثال تو کسب و کار های اینترنتی و سایت زدن هم صدق میکند سایت زدن با مغازه زدن آنچنان تفاوتی با همدیگر ندارند.

اگر دیدتان نسبت به بیزینسی که میخواهید راه اندازی کنید حالا یه سایت شرکتی باشد یا فروشگاه اینترنتی یا هر نوع دیگر باید مشخص کنید که آیا میخواهید چند مدت تو این کار فعالیت کنید و بر اساس اون سرمایه گذاری که میخواهید انجام دهید رو مشخص کنید.

اگر دیدتان به کسب و کار اینترنتی کوتاه مدت هست مشخصا قالب آماده برای شما هم بصرفه هست هم مناسب و در غیر اینصورت باید از طرح اختصاصی خودتان استفاده کنید.

تفاوت های انتخاب یک قالب آماده با اختصاصی

تفاوت این موضوع رو خودتون حتما حس کردین وقتی وارد یک سایتی شده اید که با طرح معمولی و متداول یک محصولی رو به شما ارائه می دهد و یک سایتی که حس خرید رو تو شما چندین برابر با طراحی اختصاصی که دارد افزایش می دهد و کاملا وقتی مقایسه میکنید اگر حتی محصول ها یکسان هم باشند ولی خود به خود محصولی رو انتخاب میکنید که با کیفیت بالا تو سایتی معرفی شده است.

کیفیت بالا یا پایین مساله اینست؟!

کیفیت بالا یا پایین مساله این است؟!

مثل خیلی از شیرینی فروش هایی که تو شهرتون هست و همشون هم شیرینی میفروشن ولی وقتی که میخواهید شیرینی بخرید فقط یک گزینه تو ذهن شما هست؟!

رقیبت های خود را آنالیز کنید

مورد بعدی که تو تصمیم گیری برای انتخاب قالب آماده یا اختصاصی میتونه کمک بکنه طرح وب سایت رقبای شما هست، سایت هاشون رو در کنار هم قرار بدین و مقایسه کنید وب سایتی که بالاترین کیفیت را از نظر شما دارد را انتخاب کنید.

سایت شما باید از اون وب سایت رقیب، از لحاظ قالب بندی و طراحی بالاتر باشد تا بتونید کاربران را به سمت خود جلب نمایید.

با وردپرس چقدر آشنا هستین؟

اگر قصد راه اندازی یک وب سایت حرفه ای در کمترین زمان را دارید وردپرس در حال حاضر بهترین گزینه می باشد سئو وردپرس نیز یکی از مزایایی می باشد که به دلیل نوع ساختار آن در حال حاضر پیشتاز بازار سایت ساز ها می باشد.

وردپرس برای اکثر سایت های شرکتی، ارائه خدمات، فروشگاهی مورد استفاده قرار میگیره و شما واسه راه اندازی وردپرس نیاز به یه سرور یا هاست لینوکسی دارین.

بیشتر افراد وقتی وردپرس رو میشنون فکر میکنن که با وردپرس میشه فقط وبلاگ ساخت و این یه جورایی درسته چون وردپرس در ابتدا که معرفی شد یک سیستم برای راه اندازی وبلاگ بود و بعدا برای سایت های دیگر و پیشرفته تر توسعه پیدا کرد و سایت های بزرگی الان در جهان و ایران از این سیستم استفاده میکنند.

دلایل انتخاب وردپرس چیست؟

  • سرعت بالا در راه اندازی و تکمیل سایت
  • آپدیت مداوم و رفع باگ های امنیتی و توسعه امکانات
  • سرشناس بودن وردپرس در هر کجای جهان کمک کرده توسعه دهنده زیادی داشته باشه و شما محدود به یک تیم یا فرد یا شرکت نمی شوید.
  • قابلیت انعطاف پذیری بالا
  • امنیت بالا
  • سئو قوی و فوق العاده
  • و کلی مورد دیگه که اگه باهاش کار کنید خودتون بهتر میدونید…

مهم ترین دلیلی که مدیران سایت ها از این سیستم مدیریت محتوا استفاده میکند این هست که برای توسعه اش به هیچ کس وابسته نمی شوند.

اگر شما با یک تیمی یا فردی برای ساخت یک اسکریپت اختصاصی قرارداد ببنید اون نرم افزار رو باید جهت توسعه و موارد پشتیبانیش به همون فرد و تیم مراجعه کنید و اگر بخواهید به فرد دیگری بسپارید کمی سخت خواهد شد.

استفاده از قالب های آماده آری یا نه؟

قالب آماده خوب یا بد؟

قالب آماده خوب یا بد؟

استفاده از طرح ها و قالب های آماده اصلا کار اشتباهی نیست ولی شرط هایی داره که اگر رعایت کنید میتونید به هدفتون برسید.

استفاده از قالب های استاندارد- از قالب هایی استفاده کنید که اکثرا مطرح هستند و به کارشناسان استاندارد های اون ها رو تایید کردن

با توجه به شرایط بودجه خود انتخاب کنید- مشخصا وقتی که بودجه شما برای پیاده سازی یک وب سایت در مراحل ابتدایی کم هست به ناچار باید از طرح های آماده استفاده کنید که بهترین انتخاب نیز برای محک سطح درآمد اون کسب و کار محسوب می شود.

سلیقه مخاطبینتان رو مد نظر داشته باشید- از مخاطبینتان غافل نشین طرح هایی رو انتخاب کنید که فکر میکنید با سلایق اون صنف شما بیشترین ارتباط را داشته باشد و کاربران بتوانند تعامل بکنند.

از قالب هایی استفاده کنید که بروزرسانی دارند و خدمات پشتیبانی ارائه میکنند- از قالب هایی استفاده کنید که هر از گاهی بروزرسانی عرضه میکنند و باگ ها و موارد فنی و امنیتی رو رفع میکنند و قالبی رو انتخاب کنید که خدمات پشتیبانی داشته باشد تا در مواقع ضروری بتونید به اون ها مراجعه کنید.

از چه منابعی قالب وردپرس خوب تهیه کنیم

به شدت توصیه میکنم که از سایت هایی که اعتبار دارن قالب تهیه کنید در زیر به چرایی این مورد اشاره میکنم

به شخصه تجربه داشتم در پروزه ای قالب حتی خریداری کردیم از سایتی و بعد از مدتی که سئو اش رو شروع کردیم و هرچقدر سعی و تلاش کردیم اصلا پروژه پیشرفتی نداشت و در نهایت متوجه شدیم که به صورت خیلی خواص در کدهای قالب لینک هایی از سایت منبع قرار گرفته که هر چقدر این سایت اعتبار داشت کسب میکرد به حساب اون سایت منبع که قالب خریداری شده منتقل می شد.

نمایی از سایت های ژاکت و اینوتو

نمایی از سایت های ژاکت و اینوتو

منبعی که من خیلی توصیه میکنم ازشون استفاده کنید سایت envato در خارج از کشور و در داخل کشور سایت ژاکت می باشد.

از قوانین ui و ux عقب نمانید

حتی اگر از قالب آماده هم استفاده میکنید از قوانین تجربه کاربری و رابط کاربری باید اطلاع داشته باشید تا بتونین برای مخاطب خود یک سایتی ایجاد کنید که بیشترین تعامل رو داشته باشد.

حداقل با یک طراح گرافیکی در ارتباط باشید

مشخصا بیشترین قسمت های سایت عکس و المان های گرافیکی هست حتی اگر خودتان در کار گرافیکی وارد نیستید با یک طراحی در ارتباط باشید و کارهای گرافیکی سایت رو به اون بسپارید و از یاد نبرید که مخاطبین کیفیت سایت شما با بقیه رو از همین موارد گرافیکی در نظر میگیرند.

قواعد سئو داخلی را باید بدانید

فرقی نمیکنه با قالب اختصاصی یا آماده دارید کار میکنید باید حتما قواعد سئو داخلی رو تو قالب خود رعایت بکنید.

این قواعد مثل بحث اسکلت ابتدایی ساختمان هست اگر درست و اصولی تعریف شده باشد بعدا تو مراحل بعد هم میتونه خیلی زودتر به موفقیت برسه ولی اگر ساختار شما از لحاظ سئو درست نباشد هر چقدر هم مثلا تولید محتوا خوب و یونیک داشته باشید اصلا هیچ پیشرفتی رو نخواهید دید.

میتوانید با مطالعه منابع داخلی، خارجی و یا مشورت با یک متخصص سئو سایت خود را از لحاظ قواعد سئو تکنیکال تنظیم کنید.

قالب اختصاصی برای چه سایت هایی مناسب هست؟

پیاده سازی قالب اختصاصی چون نیاز به تخصص دارد باید یا خودتون یا یک تیم یا فرد متخصص این مورد رو براتون انجام بده و از بحث زمانی و همینطور هزینه یکم شاید برای افرادی که صبر و بودجه کمی رو دارن مناسب نباشد.

این مورد بیشتر برای افرادی که واقعا تصمیم جدی برای بنا کردن امپراطوری خود در دنیای اینترنت هستند به درد میخورد و مواردی که رسمی هستند مثل دانشگاه ها و یا شرکت هایی که از درآمد های بالایی برخوردار هستند و هویت برندشون اهمیت بالایی براشون دارد.

سایت هایی که کلا قصد فروش و درآمد زایی دارند صحیحش این هست که از قالب اختصاصی استفاده کنند چون هزینه های زیادی برای تبلیغات و سئو میکنند تا کاربر وارد سایتشون بکنن و اگر ساختار اون سایت حرفه ای نباشد اون کاربر رو از دست می دهند.

قالب اختصاصی خوب یا بد؟

این موضوع هم مثل قالب آماده نمیشه گفت طرح اختصاصی برای همه خوب هست.

یک سایتی میتواند با یک قالب آماده کارش را شروع بکند و قدرت بازار رو بسنجد و در صورتی که سایتش رونق گرفت رفته رفته به قالب اختصاصی تغییر مسیر بدهد و این بهترین مدل تو موفقیت هست که از قانون تکامل تبعیت میکند.

برای خود سبک تعریف کنید

وقتی فیس بوک گفته می شود همه فکرشون به سمت رنگ آبی میرود و یا گوگل یک صفحه جستجوی ساده این سایت ها سبک خود را ایجاد کرده اند و در ذهن مخاطب هک کردند.

انتخاب یک رنگ سازمانی مناسب

ساخت یک هویت بصری در چشم مخاطب نیازمند تلفیق رنگ با هویت کاری ما می باشد.

باید با توجه به حوزه فعالیت خود و اون ماهیت کاری که انجام می دهید باید یک رنگ سازمانی انتخاب کنید و در قالب خود از آن استفاده کنید برای مثال در کسب و کار بیمه رنگی که بیشتر دیده ایم آبی هست چرا؟

چون رنگ آبی در روانشناسی رنگ ها حس امنیت رو به ما القاء میکند

فکر کنید یک شرکت بیمه رنگ قرمز رو انتخاب کند مشخصا درد مخاطبین کمتری میتوانند با برندش ارتباط برقرار کنند.

انتخاب یک فونت واحد

فونت و ساختار متنی در صفحه خیلی عامل مهمی هست

سعی کنید از فونت هایی که بروز هست استفاده کنید مثلا در سال های قبل از ب یکان بیشتر در صنعت وب برای سایت ها استفاده میشد ولی در حال حاضر فونت ایران سنس جای اون رو گرفت پس استفاده از اون فونت های سال های قبلی به کاربران حس قدیمی بودن سایتتان و بروز نبودن رو القاء میکند.

اندازه فونت سایز متن سایت دیجیاتو

اندازه فونت سایز متن دیجیاتو ۱٫۱rem

سایز فونت هم یک مورد دیگر هست که سعی کنید از سایت های خبری که بیشتر مخاطب از ان ها برای خواندن استفاده میکنند اندازه اش را بردارید و در سایت خود استفاده کنید.

سرعت مهم ترین مساله در انتخاب قالب اختصاصی می باشد

یکی از نکاتی که من از قالب های آماده زیاد خوشم نمیاد این هست که مشخصا وقتی یه تیمی یک قالب رو در حال طراحی هستند تا یه سری سایت های بتونن ازشون استفاده کنند یک سری فایل ها و کدهایی خواهد بود که اصلا شما از اونها استفاده نمیکنید ولی مجبور به بارگذاری آن ها هستید و اگر حذفم کنید در آپدیت بعدی قالب باید دوباره همین کار رو انجام بدین.

در سئو وردپرس یکی از مهم ترین عوامل میتونه همین سرعت باشه و گوگل یکی از عاملین رتبه بندی مشخص کرده است پس اگر رتبه گرفتن در گوگل براتون اهمیت داره باید حتما سرعت بهینه ای رو هم در موبایل و دسکتاپ داشته باشید.

تا میتونید تصاویر خودتون رو بهینه کنید از لحاظ سایز چون تصاویر یکی از مهم ترین عوامل تو کند کردن سرعت سایت ها محسوب می شوند.

به نسخه موبایل خود بیشتر از قبل اهمیت بدین

الان دیگه بیشتر مخاطبین سایت ها از طریق دستگاه تلفن همراه خود وارد سایت شما می شوند و این اهمیت باعث شد که گوگل از مسیر خزش خود را هم تغییر دهد و سایت هایی رو در اولویت قرار می دهد که نسخه موبایل خود را برای کاربرانشان آماده کرده اند.

قالب سایت دیجی کالا برای موبایل

قالب سایت دیجی کالا برای موبایل

در انتخاب قالب آماده و آماده هم به این موضوع توجه زیادی بکنید و حتی تو ابزار های مختلف چک کنید که اون قالب از لحاظ ریسپانسیو بودن رتبه خوبی رو داشته باشد.

المان هایی خود را در موبایل چک کنید

برخی از المان های گرافیکی که در نسخه دسکتاپ درست به کاربر نشون داده می شوند رو در موبایل حتما چک کنید که کاملا درست نشان دهد چون بیشتر کاربران شما از طریق موبایل هستند.

به امکانات کم قانع نشوید

اگر قالبتان اختصاصی هست سعی کنید تا یک امکانات منحصر به فرد بهش اضافه کنید تا از رقیبانتان متمایز تر شوید و هم بتونید تعامل بیشتری با کاربر داشته باشید.

امکاناتی به سایتتان اضافه کنید که کاربر را شگفت زده کند و بداند که واقعا با سایتی حرفه ای در ارتباط هست که به تمام جزئیات و راحتی کاربر فکر شده است.

بهبود و آپدیت مستمر طرح و امکانات قالب

یکی از ویژگی های قالب های آماده آپدیت آن ها هست که باگ ها و امکانات خود را در طول زمان توسعه می دهند ولی اگر قالبتان اختصاصی هست سعی کنید حداقل در هر سال یک سری المان هایتان را عوض کنید و از نظر امکانات هم همینطور و در طول زمان آنها رو توسعه بدین تا کاربر این حس خوش را داشته باشد که شما به فکرشون هستید.

نتیجه گیری

با توجه به هدف خود از کسب و کار آنلاین اگر طولانی مدت باشد از قالب های اختصاصی و اگر غیر این باشد از قالب های آماده استفاده کنید.

اگر به کاربر خود اهمیت می دهید و بودجه و زمان مورد نیاز رو دارین از قالب اختصاصی حتما استفاده کنید.

نه استفاده از قالب های آماده رو توصیه میکنیم نه اختصاصی باید با توجه به شرایط خود انتخاب کنید اگر در ابتدای مسیر هستید و منابع کمتری دارید قالب آماده وگرنه به کیفیت اهمیت می دهید از طرح های اختصاصی استفاده کنید.

حتی از طرح های آماده استفاده میکنید به یک سری نکات استاندارد بودن کد ها، بهینه بودن سرعت بارگذاری آن و همینطور بهینه بودن ساختارش برای موبایل حتما توجه کنید.

سعی کنید از با استفاده از المان های گرافیکی اعتماد کاربر را به سایت خود جلب کنید.

 


تنظیمات پایه ای سیستم وردپرس

تنظیمات پایه ای سیستم وردپرس – گام دوم در سئو وردپرس

تنظیم در دسترس بودن سایت برای موتورهای جستجو

وردپرس در تنظیمات خود یک گزینه دارد که اگر تیک آن را فعال کنید سایت شما را از موتورهای جستجو پنهان می کند و هدف از این گزینه این هست که شما قبل از آماده شدن سایتتون واسه معرفی به عموم بتونید رو سایتتون کار کنید و در اون زمان ربات ها با مراجعه به سایتتون به اطلاعات دسترسی نخواهند داشت.

با این حال، گاهی اوقات این گزینه می تواند به طور تصادفی تیکش زده بشه و فعال شود، باعث می شود وب سایت شما در موتورهای جستجو قابل دسترس نباشد.

اگر وب سایت شما در نتایج جستجو نمایش داده نمی شود، اولین چیزی که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید این گزینه فعال نباشد.

به سادگی در قسمت مدیریت سایت وردپرس خود وارد شوید و از تنظیمات > خواندن بازدید کنید.

تنظیمات قابلیت مشاهده سایت توسط موتورهای جستجو در پنل وردپرس

تنظیمات قابلیت مشاهده سایت توسط موتورهای جستجو در پنل وردپرس

در صفحه خواندن تنظیمات به نمایش به موتورهای جستجو بروید و میتونید تیک این بخش رو فعال یا غیر فعال کنید.

و در نهایت فراموش نکنید که ذخیره تغییرات رو بزنید.

از ساختار بهینه لینک ها در وردپرس استفاده کنید

آدرس های بهینه که سئو فرندلی هم هستند به نوعی از لینک ها گفته می شود که با نگاه بهشون هم موتور جستجو هم انسان میتونه بفهمه موضوع اون صفحه راجع به چه چیزی هست.

برخی از لینک های سئو فرندلی عبارتند از:

سئو وردپرس به صورت تخصصی و تضمینی

https://www.sarirnovin.com/top-up-site-rank-in-google/what-is-technical-seo

همینطور که میبینید این آدرس ها قابل خواندن هستند و کاربر میتواند حدس بزند با کلیک بر روی اون چه محتوایی رو در صفحه مشاهده خواهد کرد فقط با نگاه کردن!

لینک هایی که سئو فرندلی نیستند عبارتند از:

آدرس سایت با www یا بدون www کدام یک رو باید انتخاب کرد؟

http://example.com/archives/123

این لینک ها که باعدد و یک سری پارامتر ها هست اصلا نمیشه با نگاه کردن بهشون متوجه شد که داخل اون ها چه محتوایی میتواند باشد.

با استفاده از ساختار پیوندهای یکتا وردپرس سازگار با موتورهای جستجو و پیروی از قواعد سئو، شانس خود را برای به دست آوردن موقعیت های بهتر در نتایج جستجو بهبود می بخشد.

در اینجا نحوه بررسی و به روزرسانی ساختار پیوندهای یکتا در سایت های وردپرسی شما را بررسی می کنیم.

شما باید از صفحه تنظیمات > پیوند های یکتا بازدید کنید. گزینه نام نوشته را انتخاب کنید و سپس دکمه ذخیره تنظیمات را کلیک کنید تا تنظیمات خود ذخیره شود.

تنظیمات پیوندهای یکتا در وردپرس

تنظیمات پیوندهای یکتا در وردپرس

توجه: اگر وب سایت شما بیش از ۶ ماه عمر دارد و فعالیت میکند، ساختار پیوندهای یکتا خود را تغییر ندهید اگر از روز و یا ماه  استفاده می کنید، همچنان از آن استفاده کنید.

با تغییر ساختار پیوند های یکتا خود را در یک سایت با قدمت بالا، شما تمام اشتراک های رسانه های اجتماعی خود را از دست خواهید داد و خطر از دست دادن رتبه بندی در موتورهای جستجو وجود دارد.

اگر شما قصد تغییر در ساختار پیوندهای یکتا خود را دارید، یا باید یک فرد حرفه ای را استخدام کنید تا بتواند تغییرات لازم را انجام دهد یا خودتان اگر متخصص سئو هستید تمامی آدرس های قدیمی را به لینک های جدید ریدایرکت ۳۰۱ بکنید ولی باز شما همچنان تعداد باز نشر در صفحات اجتماعی خود را از دست خواهید داد.

انتخاب استفاده از حالت www یا بدون www در دامنه وب سایت

اگر فقط در حالتی هستید که میخواهید سایت خود را شروع کنید به راه اندازی باید این تصمیم را قبل آن بگیرید که آیا میخواهید دامنه شما با www یا بدون www آغاز شود.

این یک مورد کاملا سلیقه ای هست و موتورهای جستجو میان این دو کاملا فرق قائل هستند و به چشم دو سایت متفاوت به آن نگاه میکند پس باید یکی از این آدرس ها رو انتخاب کنید و تا آخر عمر فعالیت وبسایتتان ان را تغییر ندهید.

شما می توانید تنظیمات خود را با مراجعه به تنظیمات > عمومی تنظیم کنید. آدرس مورد نظر خود را در هر دو آدرس “وردپرس” و “آدرس سایت” اضافه کنید.

انتخاب آدرس سایت با www یا بدون www در وردپرس

انتخاب آدرس سایت با www یا بدون www در وردپرس

این مورد از بحث سئو اصلا مزیتی بر همدیگر ندارند و کاملا به سلیقه انتخاب شخصی بستگی دارد و همینطور اگر سایت شما در حال حاضر با www یا بدون www هست به هیچ وجه عوض نکنید و با همان شکل ادامه دهید.

انتخاب عنوان بهینه برای صفحه اصلی وب سایت

مشخصا قبل از شروع فعالیت وب سایت باید آنالیز هایی رو برای انتخاب کلمات کلیدی هدف خود انجام دهید و سخت ترین کلمه کلیدی شما میتونه در عنوان صفحه اصلی شما قرار بگیرد.

زیرا صفحه اصلی شما از تمامی صفحات سایتتان لینک دارد بالاترین اعتبار را دارا می باشد و میتواند در یکی از کلمات مهم در موتورهای جستجو ازش استفاده کنید.

برند سایتتون باید در آخر عنوان قرار بگیرید و همینطور سعی کنید یک جمله از کلمه کلیدی خود به صورت کوتاه و بهینه ایجاد کنید.

برای مثال : ارائه خدمات سئو سایت به صورت حرفه ای و تخصصی – سریرنوین

تنظیم فاوآیکون مناسب برای سایت

فاو آیکون همون آیکون کوچکی هست که در بالای مرورگر تو سایت ها میبینید.

تنظیم فاوآیکون سایت در وردپرس

تنظیم فاوآیکون سایت در وردپرس

این آیکون میتونه سایت شما رو بین کثیر وب سایت هایی که در مرورگر کاربر باز هست متمایز و مشخص کند که باید این علامت نمادی از کسب و کار شما باشد.

برای تنظیم این آیکون یک عکس png با سایز ۱۶ در ۱۶ رو از قسمت نمایش > سفارشی سازی >تنظیمات همگانی > بارگزاری فاوآیکون آپلود نمایید.

تنظیم فاوآیکون در سایت وردپرسی

تنظیم فاوآیکون در سایت وردپرسی

اکثرا از این قسمت آیکون رو ست میکنند و البته امکان این هست که از قسمت تنظیمات پوسته هم براتون فراهم باشد.

از آپدیت بودن وردپرس به آخرین نسخه خود مطمئن شوید

حتما وردپرس و افزونه های خود را همیشه به آخرین نسخه آن ها بروزرسانی کنید.

وردپرس در هر بار آپدیت خود باگ ها و مشکلات نرم افزاری و امنیتی خود را فیکس میکند و همچنین امکاناتی را به آن اضافه میکند و کسانی میتونن از این امکانات استفاده کنند که وردپرس خود را به آخرین نسخه آن آپدیت کنند.

برای انجام این کار میتونید به پیشخوان > بروزرسانی ها رفته و با کلیک بر بررسی دوباره آپدیت بودن نسخه وردپرس خود را چک کنید.(البته وردپرس به صورت خودکار زمانی که نسخه جدیدی از آن بروز شود به حالت اعلان به شما اطلاع می دهد)

تنظیمات بروزرسانی وردپرس

تنظیمات بروزرسانی وردپرس

البته این امکان وجود دارد که هنگام آپدیت سایت شما دچار مشکل شود برای همین پیشنهاد می شود قبل از آپدیت حتما یک نسخه بک آپ یا همان پشتیبان تهیه کنید تا اگر پوسته یا افزونه ای با آپدیت جدید وردپرس مشکلی داشت بتونید به حالت قبلی خود باز گردید.

استفاده از ssl و پروتکل امن https

در حال حاضر گواهی امنیتی ssl برای برقراری ارتباط امن و کد شده اطلاعات بین کاربر و سرور محبوبیت بالایی دارد و حتی دیگر مرورگر کروم به سایت هایی که از این گواهی استفاده نمیکنند حالت غیر امن رو به کاربر نشان می دهد که جلوه بدی به سایت می دهد.

این گواهی برای موتورهای جستجو به خصوص گوگل هم خیلی اهمیت بالایی دارد و به صراحت اعلام کرده است که داشتن این گواهی میتواند رتبه شما را در نتایج بهبود دهد و دلیل آن هم اینست که گوگل دوست دارد کاربرانش را به سایت هایی بفرستد که از امنیت بالایی برخوردار می باشند.

شما برای خرید و نصب این گواهی به هاست دهی خود مراجعه کنید و درخواست نصب این گواهی رو ثبت کنید این گواهی ها به صورت یک ساله و دوساله صادر می گردند و بعد از پایان اعتبار دوباره باید تمدید و نصب گردند.

و سپس باید به تنظیمات وردپرس > عمومی برگردید و آدرس سایت خود را به این حالت تغییر دهید.

اگر قبلا آدرس سایت شما با http://www.sarirnovin.com > https://www.sarirnovin.com

و اگر بدون www بوده است به این حالت

http://sarirnovin.com > https://www.sarirnovin.com

تغییر دهید و یک بار به قسمت پیوندهای یکتا رفته و آن را بروزرسانی نمایید.

اگر ثبت سایت در گوگل را به درستی انجام داده باشید باید در وبمستر هم آدرس های سایتتان را یک بار دیگر با پروتکل https:// وارد کنید.

 


روی دفترچه به انگلیسی توشته شده چرا باید سایت وردپرسی را سئو کنیم

چرا باید وردپرس را سئو کنیم؟

در دنیای اینترنت هر وب سایتی که شروع به فعالیت می کند برای آنکه به موفقیت برسد مسیر طولانی را در پیش خواهد داشت که شامل رعایت کردن نکات و مسائل بسیاری است که موجب می شود تا یک سایت در کلمات مختلفی که توسط کاربران در موتور های جستجو سرچ می شوند رتبه گرفته و در صدر لیست قرار گیرند به مجموعه کار هایی که کمک میکند تا یک سایت قدرت گرفته و در سرچ های مختلف در بالاترین بخش لیست معرفی شده توسط موتور های جستجو قرار گیرند سئو گفته میشود برای اینکه مدیران وب سایت های وردپرسی بیشتر با سئو وردپرس آشنا شوند در این مقاله در رابطه با این سوال که سئو چیست بیشتر توضیح دهیم.

به زبانی دیگر می توان سئو را نوعی از بازاریابی دانست که در دنیای اینترنت انجام میشود و تمرکز آن بر روی رشد و ارتقا همه جانبه یک وب سایت می باشد. با توجه به اینکه در حال حاضر وردپرس به عنوان یکی از پر طرفدار ترین سیستم های مدیریت محتوا شناخته می شود و سایت های بسیاری به کمک این سیستم مدیریت محتوا ساخته میشوند سئو وردپرس نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا دارای اهمیت بیشتری می باشد و بسیاری از مدیران سعی می کنند تا با فراگیری اصول سئو وردپرس وب سایت خود را بیش از پیش تقویت نموده و رتبه های بهتری را نزد موتور های جستجو به خصوص گوگل کسب نمایند تا از این طریق میزان بازدید سایت خود را افزایش داده و کسب درامد بالاتری را تجربه نمایند.

به طور کلی می توان سئو وردپرس را ترکیبی از خلاقیت و تکنیک دانست که در صورتی که فرد انجام دهنده آن ( که میتواند مدیر وب سایت وردپرسی و یا یک سئوکار باشد) تکنیک های لازمه را به درستی انجام دهد موجب افزایش رتبه و همچنین ترافیک وب سایت وردپرسی خواهد شد. سئو وردپرس بخش های مختلفی دارد که بخشی از آن به ظاهر سایت شما، بخشی دیگر به کد نویسی آن، بخشی به محتوایی که تولید میکنید و بخشی دیگر به رابط کاربری ساده ای که برای سایت وردپرسی خود در نظر میگیرید باز میگردد.

یه دفترچه که روش نوشته شده سئو وردپرس با یه بک گرند زرد رنگ

در کنار موارد گفته شده عوامل بیرونی مانند لینک هایی که از سایت های دیگر به سایت شما داده می شوند در کنار تبلیغاتی که انجام می دهید نیز می تواند بر روی سئو وردپرس شما تاثیر گذار باشد. تا به اینجا به بخشی از پرسش شما در رابطه با اینکه سئو چیست پاسخ داده شده است در ادامه این مقاله بیشتر در رابطه با اینکه سئو چیست توضیح خواهیم داد پس تا انتها با ما همراه باشید.

یکی از نکاتی که بسیاری از افراد آنرا به اشتباه برداشت می کنند آن است که سئو وردپرس را بهتر دیده شده سایت برای موتور های جستجو می دانند، این در حالی است که هدف از سئو کردن یک سایت آن است که وسایت مذکور برای کاربران بهتر و در دسترس تر قرار گیرد نه موتور های جستجویی که همیشه می توانند به سایت دسترسی داشته باشند.

چرا به سئو وردپرس نیازمندیم؟

همه ما میدانیم که بخش اعظمی از بازدید وب سایت ها از طریق سرچ در موتور های جستجو معروف مانند گوگل، بینگ و یاهو اتفاق می افتد. سایت های وردپرسی برای آنکه بتوانند در اینترنت دیده شوند و کاربران را به سایت خود جذب نمایند لازم دارند تا در موتور های جستجو رتبه مناسبی داشته باشند. با توجه به اینکه تبلیغات در سایت های پربازدید هزینه بسیار زیادی داشته و مدت زمان بازدهی آن بسیار محدود می باشد در نتیجه بهترین، پر بازده ترین و نامحدود ترین روشی که می توان بر روی آن سرمایه گذاری کرد سئو وردپرس می باشد.

چرا بدون سئو بازدید مناسبی نداریم؟

درست است که موتور های جستجو هر سال و حتی هر ماه سعی در بهبود وضعیت شناسایی خود دارند و تلاش می کنند تا با هوشمند تر شدن به بهبود وضعیت نتایج سرچ ها کمک کنند اما این دلیل نمی شود که ما همه مسئولیت ها را به گردن آنها واگذار کنیم بلکه می بایست ما نیز با انجام دادن کارهای مختلفی به این موتور های جستجو کمک کنیم تا سایت ما را بهتر و سریع تر شناسایی نموده و در رتبه های بالای جستجو های خود قرار دهند. روش های بسیاری وجود دارد که می توان با استفاده از آنها به ربات های جستجو کننده ای که وظیفه گرداوری اطلاعات وب سایت ها را برای بهبود موتور های جستجو دارند کمک کنیم که در مقالات آتی حتما به توضیح مفصل هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

در این بخش توضیحات گسترده ای در رابطه با اینکه سئو چیست و چرا به آن نیاز داریم ارائه شد در ادامه  در رابطه با چگونگی ارتباط برقرار کردن موتور های جستجو با کاربران بیشتر خواهیم گفت.

تکنیک هایی که برای سئو وردپرس مورد استفاده قرار میگیرند در سطح حرفه ای کمی پیچیدگی دارند اما در سطح پایه و عمومی آنرا همه مدیران وب سایت ها می توانند فراگرفته و با رعایت هر چه بیشتر آنها نسبت به بهبود وضعیت وب سایت خود اقدام نمایند. توجه داشته باشید که وب سایتی که مقداری از اصول سئو وردپرس را رعایت کرده باشد شانس بسیار بیشتری نسبت به وب سایتی که هیچ یک از این اصول را رعایت نکرده است داشته و حتی می توان با رعایت نمودن سطوح پایه سئو در وب سایت های وردپرسی شاهد کسب رتبه های مطلوب برای این وب سایت ها باشیم.

 

یک موتور جستجو به چه صورت با کاربران ارتباط برقرار می کند؟

یکی از ویژگی هایی که موتور های جستجو به خصوص گوگل از آن بهره مند می باشند آن است که میتوانند با توجه به درخواست هایی که کاربران دارند نسبت به شناخت نیاز آنها اقدام کنند. کاربرانی که از موتور های جستجو برای رسیدن به خواسته های خود استفاده میکنند به طریق این کار را انجام میدهند:

  • کاربران می خواهند کاری را انجام دهند: بلیط خریدارای کنند ، آهنگ گوش کنند یا سفارشی را ثبت نمایند.
  • کاربران به دنبال یافتن اطلاعاتی از وب سایت های اینترنتی هستند: به دنبال مقالات آموزش سئو بگردند یا بهترین نقاط تفریحی تهران را بشناسند.
  • کاربران می خواهند به جایی بروند: منظور از “جا” در این بخش جایی در اینترنت است به عنوان مثال به سایت فیسبوک یا توئیتر سر بزنند.

در صورتی که کاربر به دنبال هر یک از سه مورد بالا در اینترنت باشد گوگل نسبت به کاوش اطلاعات در بین تمامی اطلاعاتی که در گذشته جمع آوری کرده است مشغول می شود، این کار در چند هزارم ثانیه انجام میشود و لیستی از وب سایتهایی که اطلاعاتی پیرامون درخواست کاربر دارند به وی نشان داده میشود و کاربر می تواند از میان آنها وارد وب سایت مورد نظر خود شود. برای اینکه بتوانید شانس بیشتری برای جذب کاربران از موتور های جستجو داشته باشید نیازمند اطلاعاتی در رابطه با سئو خواهید بود که در مقالات بعدی به خوبی به آنان خواهیم پرداخت.

بهترین جایگاه در نتایج جستجو کدام است؟

پاسخ به این سوال بسیار ساده می باشد و مطمئنا کسب رتبه یک در جستجو ها می تواند بهترین نتیجه برای سئو وردپرس شما باشد ولی این بدان معنا نیست که سایر رتبه ها ورودی از موتور های جستجو ندارند اما بررسی های به عمل آمده حاکی از آن است که بیش از ۸۰ درصد ورودی هایی که از سرچ ها به دست می آیند تنها به ورود به لینک اول جستجوها بسنده میکنند. مطمئنا رسیدن به رتبه یک در سرچ های مورد نظرتان کار آسانی نخواهد بود اما با دنبال کردن مقالات آموزش سئو وردپرس ما در سریر نوین خواهید آموخت که چگونه می توانید وب سایت خود را سئو کرده و به بهترین نتیجه دست یابید.

در این مقاله سعی کردیم تا نحو ساده ای در رابطه با اینکه سئو چیست و چگونه میتواند بر روی موفقیت یک وب سایت و مالک آن تاثیر گذار باشد صحبت کنیم تا همه کاربران حتی کسانی که با سئو آشنایی ندارند بتوانند مفهوم آنکه سئو چیست و به چه کاری می آید را درک کنند امیدواریم با همراهی ما در آینده بتوانیم با آموزش های دقیق و کاربردی سئو به شما کمک نماییم تا وب سایتی حرفه ای و پر بازدید را مدیریت نمایید.

 


سئو وردپرس با نصب افزونه yoast

سئو وردپرس با نصب افزونه Yoast (قدم به قدم تصویری)

تو این مقاله به بررسی افزونه محبوب سئو وردپرس میپردازیم و سعی میکنیم اکثر مواردش رو براتون معرفی کنیم بدون شک این افزونه وضعیت سئو شما را تا حد قابل قبولی بهبود می دهد.

در ابتدا باید بگم که سعی کنید از نسخه حرفه ای این افزونه استفاده کنید که تو ایران میتونید از سایت ژاکت تهیه بکنید.

جهت خرید میتونید از این لینک اقدام نمایید.

نصب و راه اندازی افزونه یوآست بر روی وردپرس

بعد از خریداری، نصب و فعال سازی افزونه رو عبارت سئو در منو ادمین وردپرس خود کلیک کنید.

پیشخوان افزونه سئو وردپرس Yoast

پیشخوان افزونه سئو وردپرس Yoast

برای اینکه راه تر این افزونه رو راه اندازی کنیم به بخش پیکربندی سریع بروید و تا مرحله ۱۲ ام ادامه دهید.

بخش پیکربندی سریع افزونه Yoast

بخش پیکربندی سریع افزونه Yoast

بر روی پیکربندی Yoast Seo کلیک کنید و در ادامه طبق تصویر زیر بر اساس نوع سایتتان انتخاب کنید.

انتخاب وضعیت فعال یا غیرفعال بودن سایتتان

انتخاب وضعیت فعال یا غیرفعال بودن سایتتان

در این قسمت اگر سایتتان فعال هست و آزمایشی نیست بر روی گزینه A قرار داده و بعدی را کلیک کنید.

انتخاب حوزه فعالیت سایتتان

انتخاب حوزه فعالیت سایتتان

بر اساس نوع سایتتان انتخاب کنید سایتتان کدام یک از حالت های زیر می باشد

  • وبلاگ
  • فروشگاه اینترنتی
  • کانال خبری / خبرگذاری
  • استارتاپ یا کسب و کار تجاری کوچک
  • شرکتی
  • سایتی که نمونه کار در آن درج میکنید
  • و سایر
انتخاب وضعیت حقوقی بودن کسب و کار یا شخصی

انتخاب وضعیت حقوقی بودن کسب و کار یا شخصی

اگر به صورت شخصی دارید سایتتان را اداره میکنید بر حالت شخص بزارید و اسم خودتون رو وارد کنید و در غیر اینصورت اسم شرکت و لوگو رو انتخاب کنید.

اضافه کردن آدرس شبکه های اجتماعی سایت

اضافه کردن آدرس شبکه های اجتماعی سایت

آدرس صفحات تجاری خودتون رو که در شبکه های اجتماعی ساخته اید در این قسمت وارد نمایید.

  • فیس بوک
  • توییتر
  • اینستاگرام
  • لینکدین
  • مای اسپیس
  • پینترست
  • یوتویوب
  • گوگل پلاس
قابلیت مشاهده توسط موتورهای جستجو

قابلیت مشاهده توسط موتورهای جستجو

در این قسمت باید تمامی گزینه هارو بر روی بله قرار دهید در غیر اینصورت سایت شما از موتورهای جستجو مخفی خواهد شد.

نکته: این قسمت یکی از حساس ترین بخش ها محسوب می شود و باید با دقت بررسی و انتخاب کنید.

انتخاب حالت نویسندگان متعدد

انتخاب حالت نویسندگان متعدد

در این قسمت اگر سایت شما دارای چندین نویسنده هست بر روی بله قرار دهید و در غیر اینصورت خیر را انتخاب کنید.

اتصال به کنسول گوگل

اتصال به کنسول گوگل

در این قسمت افزونه یوآست یک امکانی را برای راحتی وبمستران ایجاد کرده است که خطا ها و اخطار هایی که گوگل در کنسول نمایش میدهد در این قسمت با گرفتن دسترسی به کنسول گوگل آن را بدون اینکه دیگر به کنسول مراجعه کنید نمایش می دهد.

نکته: تو سایت هایی که هاستشون ایران هست به دلیل موارد تحریمی این امکان فراهم نمی باشد.

انتخاب ساختار عناوین سایت

انتخاب ساختار عناوین سایت

در این قسمت تنظیمات عنوان صفحات وجود دارد که شما اسم وبسایت را وارد کنید و جداکننده عنوان را نیز بر روی حالت پیشفرض بزارید در موراد دیگر مورد پیشنهاد گوگل نمی باشد و استفاده از – مناسب ترین حالت می باشد.

عضویت در بخش خبرنامه افزونه Yoast

عضویت در بخش خبرنامه افزونه Yoast

اگر تمایل داشتید این بخش اختیاری می باشد ایمیلتان را وارد کنید تا آخرین اخبار و اطلاعیه های این افزونه رو از شرکتش دریافت کنید.

پیشنهادات آموزشی شرکت یوآست

پیشنهادات آموزشی شرکت یوآست

این بخش اطلاعات آموزشی شرکت سازنده براتون نمایش داده میشه که با کلیک روی اونها میتونید به زبان انگلیسی یادگیری آنهارو شروع کنید.

نصب و پیکربندی افزونه یوآست با موفقیت به پایان رسید

نصب و پیکربندی افزونه یوآست با موفقیت به پایان رسید

بسیار عالی تبریک میگم اگر به این مرحله ۱۲ رسیدید افزونه رو با موفقیت روی سایتتان پیکربندی کرده اید ولی این پایان کار نیست….

به بخش عمومی > قابلیت ها مراجعه کنید.

قابلیت های افزونه سئو وردپرس یوآست

قابلیت های افزونه سئو وردپرس یوآست

قابلیت تجزیه و تحلیل سئو : اگر به بخش ویرایش نوشته های خود بروید چراغ هایی از وضعیت تجزیه و تحلیل سئو آن مقاله روشن می شود که اگر سبز باشد نشان از وضعیت خوب زرد نیاز به بهبود و قرمز به معنی دارا بودن مشکل و خطاهایی در آن مقاله.

قابلیت تجزیه و تحلیل خوانایی: این امکان شرایط خوانایی محتوا ها را بررسی میکند و مانند وضعیت قبل با حالت های سبز و زرد و قرمز وضعیت آن را مشخص میکند.

قابلیت بنیاد محتوا: بعضی از مقالات هستند که به عنوان بنیاد و مرجع تر از بقیه مقالات هستند که با فعال سازی این امکان باید در صفحه نیز آن را مشخص کنیم.

قابلیت شمارنده پیوند متن: لینک های داخلی و خارجی یک محتوا را بررسی میکند و در نتیجه پایین هر نوشته یا برگه نمایش می دهد.

قابلیت نقشه های xml سایت: نقشه سایت یکی از مهم ترین موارد در سئو هست که برای شناخت بهتر موتورهای جستجو به آن ها معرفی میکنیم تا سریع تر از تغییرات در سایت ما آگاه شوند و ایندکس بکنند.

قابلیت Ryte یکپارچه سازی: Ryte به صورت هفتگی بررسی می کند تا سایت شما توسط موتورهای جستجو قابل ایندکس شدن باشد و در صورتی که مشکلی وجود داشته باشد Yoast SEO به شما پیغام می دهد.

قابلیت نوار منوی مدیریت: اگر این مورد فعال باشد در بالای تمامی صفحات در ادمین یک آیکون از این افزونه را خواهید دید که میتوانید به آنالیز و تحلیل اطلاعات آن صفحه بپردازید.

امنیت نیز برای حفظ برخی اطلاعات در حالت فعال باشد مناسب تر هست.

بخش ابزار های وبمستر جهت اتصال سایت به آنها

بخش ابزار های وبمستر جهت اتصال سایت به آنها

کدتایید موتور جستجو Baidu – موتور جستجو بینگ – موتور جستجو گوگل – موتور جستجو یاندکس را میتوانید در این بخش ها وارد کنید و بعد از ذخیره سایتتان به آن ها متصل خواهد شد.

ریدایرکت کردن صفحات مدیا و لینک های پیوست به خود فایل

ریدایرکت کردن صفحات مدیا و لینک های پیوست به خود فایل

یکی از تنظیمات حیاتی یوآست در بخش بهبود ظاهر جستجو > رسانه فعال کردن بله هست

وردپرس به صورت اتوماتیک برای هر مدیا ای که در رسانه خود آپلود میکنید یک صفحه نیز ایجاد میکند که در این صفحات به دلیل نبود محتوای کافی از لحاظ سئو بی ارزش محسوب می شوند و بهترین مورد گذاشتن این گزینه بر روی بله می باشد.

بخش بازگشتی ها و ریدایرکت آدرس ها

بخش بازگشتی ها و ریدایرکت آدرس ها

بخش بازگشتی ها باز یک امکان خارق العاده از این افزونه محسوب می شود که نشانی های قدیمی خود را میتونید به نشانی جدید آن ۳۰۱ بزنید.

در ضمن این افزونه خودش هنگام تغییر آدرس یک صفحه یا حذف آن موارد ریدایرکت و ارور ۴۰۱ حذف شدن را به صورت خودکار انجام می دهد.

پیکربندی عناوین نوشته ها و برگه ها با جزئیات بیشتر

پیکربندی عناوین نوشته ها و برگه ها با جزئیات بیشتر

در بخش بهبود ظاهر جستجو ها > انواع محتوا میتونید موارد زیادی رو برای عناوین خود سفارشی سازی نمایید.

بهترین حالت عنوان صفحات و برگه ها به این شرایط هست که ابتدا عنوان آن صفحه و سپس با یک جدا کننده مانند | بعد اسم برند سایت نمایش داده شود

مثال : ۱۲ روش سئو وردپرس در ۲ ساعت | سریرنوین

سفارش سئو | سریرنوین

در صفحات دسته بندی نیز باید عدد آن صفحه را نیز در عنوان جای دهید در غیر اینصورت عناوین تکراری برای هر صفحه نمایش داده می شود.

به هیچ وجه نباید عنوان یک صفحه با صفحه دیگر یکسان باشد

پیکربندی بایگانی نویسنده

پیکربندی بایگانی نویسنده

در بخش بهبود ظاهر جستجوها > بایگانی ها اگر چندین نویسنده روی سایتتان ندارین این بخش رو بر روی غیر فعال شده قرار دهید.

نقشه سایت xml

نقشه سایت xml

نقشه سایت خود را نیز میتوانید با اضافه کردن sitemap_index.xml به انتهای آدرس صفحه اصلی خود مشاهده کنید.

نقشه سایتتان را باید در کنسول گوگل اضافه کنید در صورتی که تا الان اقدام نکردین از این مقاله راهنمایی بگیرید:چگونه سایت خود را در گوگل ثبت کنیم؟

تنظیمات افزونه Yoast Seo در نوشته ها و برگه ها

با نصب افزونه یوآست یک بخشی در ویرایش نوشته ها و برگه هایتان اضافه می شود که میتوانید تنظیمات منحصر به آن صفحه را در آن اعمال کنید.

امکانات سئو یوآست در نوشته ها و برگه های وردپرس

امکانات سئو یوآست در نوشته ها و برگه های وردپرس

در هر صفحه شما میتوانید

  • عنوان اختصاصی آن را وارد کنید .
  • توضیحات صفحه را وارد کنید گوگل آن را نمایش میدهد در غیر اینصورت خودش قسمتی از متن را انتخاب میکند.
  • بنیاد محتوا رو میتونید انتخاب کنید که آیا این محتوا مرجع هست یا نه.
  • کلمات کلیدی خود را میتونید وارد کنید تا تجزیه و تحلیلی افزونه بر اساس آن ارائه کند.
پیکربندی تنظیمات شبکه های اجتماعی برای نوشته ها و صفحات برگه ها

پیکربندی تنظیمات شبکه های اجتماعی برای نوشته ها و صفحات برگه ها

در تب دوم میتونید حالت نمایش مقاله خود را در صورت انتشار در شبکه های اجتماعی انتخاب کنید.

شاید دیده اید که یک لینکی را مثلا در تلگرام برای دوستی میفرستید زیر آن یک عکس و عنوان و توضیحات نمایش میدهد که میتونید با این بخش آن را ویرایش کنید.

تنظیمات سئو سفارشی نوشته ها و برگه ها

تنظیمات سئو سفارشی نوشته ها و برگه ها

در تب آخر یک سری تنظیمات اختصاصی برای آن صفحه را مشاهده میکنید

که میتونید نمایش این صفحه در موتورهای جستجو را مدیریت کنید که آیا ایندکس کنند یا نه

نشانی قانونی canonical چیست؟

این تگ با فعال سازی افزونه یوآست اتوماتیک به تمامی صفحات شما اضافه می شود

و کاربرد این تگ این هست که به موتورهای جستجو نشان میدهد که نشانی اصلی یک صفحه کدام هست.

اگر این تگ در سایت شما نباشد با اضافه کردن هر پارامتری به آدرس هایتان رقیب هایتان میتوانند بینهایت صفحه روی سایت شما ایجاد نمایید.

برای مثال : https://www.sarirnovin.com.seo-wordpress?safhe-testi

کاربرد های این تک میتوان در موارد دیگر نیز استفاده کرد در زمانی که شما دو صفحه با یک محتوا داشته باشید گوگل صفحه ای را اعتبار میدهد بهش که در تگ کنونیکال آن ها وارد شده است.

نتیجه گیری

افزونه Yoast seo بدون شک یکی از بهترین افزونه ها برای سئو داخلی سایت شما می باشد.

با انجام تنظیمات صحیح این افزونه میتوانید استراتژی داخلی سایت وردپرسیتان را به بهترین شرایط هم برای کاربر و هم برای موتورهای جستجو فراهم کنید.

 


قواعد ابدی سئو وردپرس در گوگل

قواعد ابدی سئو وردپرس در گوگل

یک سری اصول و استاندارد های همیشگی وجود دارد که یک نشانه های آن ها را در تمامی سایت هایی که در سئو وردپرس موفق هستند می توانید پیدا کنید.

که در پایین از جنبه های مختلف به این موضوع خواهیم پرداخت…

مواردی که باید قبل از آغاز یک وب سایت و کسب و کار آنلاین در آن رعایت بکنید

انتخاب دامنه مناسب و اعمال تنظیمات اولیه آن

انتخاب نام برند و دامنه یکی از دغدغه های امروزی برای آغاز هر کسب و کار در اینترنت می باشد که باید تا آنجا که میتوانید سعی کنید نامی با مفهوم و کوتاه را انتخاب کنید.

انتخاب نام برند و دامنه

انتخاب نام برند و دامنه

اگر در ایران هستید میتوانید از دامنه های .ir و همینطور از .com استفاده کنید که دو تا نوع این دامنه ها بیشترین استفاده رو دارند که پیشنهاد ما این هست که هر دو این ها رو در صورتی که نام دامنه تان آزاد هست ثبت نمایید.

استفاده از پروتکل https

استفاده از گواهی امنیتی ssl در سریرنوین

استفاده از گواهی امنیتی ssl در سریرنوین

حتما حتما از گواهی ssl بر روی سایتتون استفاده کنید و تمامی آدرس هاتون رو بر روی آن پروتکل ریدایرکت کنید.

خودتون رو به جای گوگل بزارید یک سایتی ارتباط آن با سرور و کاربر به صورت کدگزاری شده است و به امنیت داده های کاربرش اهمیت قائل هست و سایتی بدون این گواهی وجود دارد مشخصا سایت اول رو بالاتر از سایت دومی به کاربرانتان پیشنهاد می دهید.

انتخاب نوع دامنه www یا بدون www

یک بار برای همیشه تکلیف سایتتون رو مشخص کنید و دامنه تان را با www میخواهید باز شود یا بدون www کدام حالت رو میپسندید انتخاب کنید و بقیه حالت هارو بر روی اون ریدایرکت ۳۰۱ انجام دهید.

این مورد موتورهای جستجو رو از سردرگمی در میاورد که سایت شما از چند تا آدرس در دسترس کاربر قرار دارد.

هاست ایران یا خارج؟!

در حال حاضر شخص خودم نظرم استفاده از  cdn آروان کلود خیلی جذب کرده است چون سایت رو هم در ایران و هم در خارج میزبان دهی میکند

که باید اول یک هاست را در ایران یا خارج بر اساس نیازتان انتخاب کنید و سپس به آروان کلود وصل کنید.

یکی از مهم ترین نکاتی که موقع انتخاب هاست باید در نظر بگیرید رقیب هاتون هست بررسی کنید اگر بیشترشون از هاست ایران استفاده میکنن و در صفحه اول گوگل هستند پس شما هم انتخابتون باید ایران باشد.

هاست ارزان قیمت یا سرور مجازی یا اختصاصی؟

در ابتدای کار اگر با وردپرس کارتون رو شروع کردین مشخصا چون بازدید آنچنانی ندارید باید از هاست های اشتراکی سرویس دهنده هایی مثل هاست دی ال استفاده کنید که به شخصه از پشتیبانیشون راضی بودم.

سرور مجازی یا اختصاصی برای شروع یه هزینه اضافی محسوب می شود ولی در ادامه زمانی که کسب و کارتون بازدید کننده ای بیش از ظرفیت اون هاستتون دریافت کردید باید به فکر استفاده از این سرویس ها باشید.

آی پی اختصاصی : حتما سعی کنید اگر از هاست اشتراکی استفاده میکنید یک آی پی اختصاصی برای خودتون تهیه کنید.

دلیل این کار اینست که اگر در اون هاست دهی یک سرویس دهنده ای اسپم کار کند سایت شما نیز دچار این مشکل خواهد شد پس خرید یه آی پی اختصاصی مشکلی برای شما از این قبیل پیش نخواهد آورد.

استفاده از هاست با آپتایم بالا

هاست یک کامپیوتر هست که شاید گاهی مشکلی برایش پیش بیاید و سایت رو از دسترس کاربرانتان و همینطور موتورهای جستجو خارج کند

که این موضوع هم برای کاربران هم موتورهای جستجو دوست داشتنی نیست.

پس هاستی رو انتخاب کنید که آپتایم بالا (یعنی ۹۹.۹ باشد و همیشه در دسترس باشد) و از هاست های ارزان که آپتایم پایین و کیفیتی ندارن به هیچ وجه استفاده نکنید یا حداقل انتظار سئو مناسب در این حالت رو نداشته باشید.

قالب سایت ویترین مغازه تان هست

قالب زیبای همیار آکادمی

قالب زیبای همیار آکادمی

اگر واقعا برای کسب و کار خود اهمیت می دهید و دیدتان بلند مدت بهش هست حتما از یک قالب اختصاصی با گرافیک مرتبط به موضوع بیزینس خود استفاده کنید.

در این حالت وقتی مخاطب سایت شما رو در مقایسه با سایت های دیگر که قرار می دهد متوجه تفاوت این موضوع می شود که کیفیت برای شما چقدر اهمیت دارد.

استفاده از تکنولوزی های نوین در صنعت طراحی سایت

همیشه بر این تاکید کنید که از بروزترین تکنولوژی ها برای وب سایتتان استفاده کنید هم در طراحی قالب و هم در بحث کدنویسی 😉

قالبتان باید ریسپانسیو باشد در حال حاضر کاربران موبایل خیلی خیلی نسبت به قبل افزایش پیدا کردند و شما این موضوع را باید جدی بگیرید و حتی ایده هایی برای قالب اختصاصی موبایل خود داشته باشید.

برای گرافیک هزینه کنید

تنها چیزی که کاربر پشت تلفن همراه خود یا در سیستم خود می بیند سایت شما و گرافیکی هست که با اون صحبت می کند و اگر از طرح های ضعیف استفاده شود مشخصا اونقدر تاثیری روی کاربر نخواهید گذاشت.

اصلا نگران هزینه برای گرافیک سایتتان نباشید چون چند برابر آن بعدا هنگام انتخاب سایت شما توسط مشتری در میان رقیبان به شما بر خواهد گشت.

محتوا تنها مشخصه رقابتی شما میتواند باشد

کاربران توسط محتوایی که شما برای آنها قبل از خرید یا استفاده از خدماتتان نوشته اید جذب سایتتان می شوند پس اولین متن هایی که با آن کسب و کار شما را می شناسند محتوای شما در صفحه هست.

تولید محتوا میتواند یک سایت را در میان رقیبانش به یک ابر کسب و کار قدرتمند تبدیل کند که رقیبانش هیچ وقت نمیتواند به پای آن برسند.

با محتوا میتوانید در هر حوزه ای تو موتورهای جستجو مثل گوگل رتبه بگیرید و به کاربر جذب سایتتان کنید.

محتوا نه فقط برای کاربر نه فقط برای موتورهای جستجو

بعضی از سایت ها محتوایی رو بدون رعایت قواعد سئو و فقط برای کاربران خود می نویسند و بعضی هم فقط موتورهای جستجو رو هدف قرار میدهند و سئو رو فراموش میکنند.

محتوایی طولانی بنویسید

تا میتونید محتوای صفحات خود را طولانی بنویسید تا و با قراردادن مولتی مدیا مثل عکس و ویدیو جذابیت اون رو بیشتر کنید تا کاربرانتان رغبت داشته باشند و اون مقاله را تا آخر ادامه دهند.

عملیات بالابردن اعتبار سایت با لینک سازی خارجی

در شبکه اینترنت کیفیت وب سایت ها میتواند با سایت هایی مشخص شود که به آن صفحه لینک داده اند.

وب سایت های فروش بک لینک

وب سایت های فروش بک لینک

وقتی یک سایتی که دارای اعتبار بالایی هست و به یک وب سایت دیگر که نسبتا مرتبط هست لینک میدهد این موضوع توسط موتورهای جستجو رصد می شود و متوجه می شود که اون سایت هدف که لینک داده شده ارزشمند هست و در نتایج بالاتر می بردش.

از این موضوع سوء استفاده شد و همه شروع کردن به لینک گرفتن و لینک دادن و خرید و فروش و این جور مسائل که الان هم کم نیستش.

برای این موضوع لینک های فالو – نوفالو به وجود اومدن که یک مشخصه هست و به لینک ها اضافه می شود.

لینک های فالو: اگر سایتی به صفحه ای از سایت شما لینک فالو بدهد یعنی به سایت شما اعتماد دارد و از اعتبار خود به شما انتقال می دهد.

لینک های نوفالو: این لینک ها که بیشترین میزان لینک های سطح وب هم از این دسته هستند نوفالو خونده می شوند و در صورتی که اطمینان کامل از وب سایتی ندارید میتونید این مدلی به اون لینک بدین و به اعتبار شما لطمه ای وارد نمیکند.

سئو داخلی شما رمز موفقیت شما در سئو

داشتن یک ساختمان مرتب از داده ها که کاملا مفهوم مورد نظر رو هم به کاربر و هم به موتور جستجو می رساند میتوان گفت رمز موفقیت در سئو هست.

سئو داخلی یک مساله کاملا مهم و اساسی در سئو می باشد و برای مثال شما یک ماشین در حد بنز رو بسازید هر شخصی که سوار اون بشه میدونه که کیفیت اون واقعا بالاست.

و دقیقا همین موضوع هست که محصولاتی مانند بنز نیاز آنچنانی به تبلیغات ندارند.

منظور از سئو داخلی نحوه ساختار لینک های وب سایت – لینک سازی و ارتباط موضوعی بین محتوا های سایت و …. می باشد.

استراتژی موفقیت سایت

مشخصا همه اینو میدونیم که برای موفقیت تو یک رشته ورزشی مثل شنا کشتی یا تیراندازی باید روز ها و هفته ها و ماه ها و سال ها وقت صرف کرد و با برنامه مشخصی در روز سر تمرین حاضر شد تا بتوان به یک موفقیت چشم گیری دست یافت.

در سئو و موفقیت یک سایت نیز جدا از این مساله نیست و شما باید یک برنامه مشخص ۳ – ۶ و یک ساله داشته باشید که با هدف های مشخص برای مثال در ۳ ماه اول رو کلمه ای که نسبتا رقابت در آن کمتر هست تمرکز خواهم کرد

و رفته رفته این هدف رو بزرگ تر میکنید تا به یک سایت موفق بعد از سال ها دست یابید.

کسانی که به دنبال راه های سئو یک شبه و حتی تضمینی و … هستند مشخصا از قوانین این جهان هستی اطلاع ندارند و در زندگی شان به هدف بزرگی نیز دست نیافته اند تا این موضوع رو درک کنند.

 


انتخاب هاست مناسب سئو

تأثیر هاست در سئو وردپرس

بهتر است در ابتدا به‌صورت اجمالی معنی‌هاست و سئو را برای کاربران کمی توضیح دهیم

سئو (Seo): به معنای بهینه‌ سازی موتور جست‌وجو است، مخفف عبارت انگلیسی Search Engine Optimization است.

سئوکاران با استفاده از امکاناتی که در اختیاردارند کسب‌وکار رهبران مدیریتی و یا فعالیت‌های کوچک را به دیگران معرفی نموده و میزان کاربران همسو با حوزه فعالیت کسب‌وکار موردنظر را افزایش می‌دهند.

سئو وردپرس به عوامل متعددی بستگی دارد که می‌توان به ترفندهای گوناگونی آنان را بر روی سایت اعمال نمود تا گوگل، سایت موردنظر را در رتبه‌بندی در رده صفحات نخست جای دهد.

نکته حائز اهمیت در مورد سئو توجه به مسائل مهمی ازجمله کلمات کلیدی مرتبط با موضوع کسب‌وکار، استفاده از لینک‌های خراب، عکس و ویدئوهای مرتبط با موضوعی است که به خاطر آن سایت را راه‌اندازی نموده‌ایم.

همه‌ساله گوگل قوانین جدیدی را برای بهبود وضعیت سایت‌ها و ایجاد رقابت بین آن‌ها وضع می‌کند. سئوکاران نیز مانند دیگر حرفه‌ها همیشه باید به‌روز بوده و از امکانات در حد توان بهره‌مند شوند.

هاست(Host): هاست در زبان انگلیسی یعنی میزبان، میزبان یا یک محیط مجازی و کاربردی برای یک سرور محیا می‌شود.

گنجایش میزبانی یک سرور از ۱تا ۱۰۰ وب‌سایت است که میزان میزبانی هر هاست به میزان قدرت پردازنده آن بستگی دارد.

تمامی امکانات جانبی که در اختیار مدیریت قرار می‌گیرد اعم از بارگذاری تصاویر، ویدئو و فایل‌های اسکرپتی قابلیتی است که می‌توان توسط‌هاست بر روی یک سایت پیاده نمود.

انتخاب‌هاست مرحله‌ای بعد از طراحی سایت است که محتوای تولیدشده درسئو وردپرس بر روی آن بارگذاری می‌شود. درواقع این‌هاست است که به مدیریت اجازه می‌دهد هر آنچه در مورد سایت خود مدنظر دارد را بر روی سایت پیاده‌سازی نماید.

اگرچه هاست تاثیرمتقابل درسئووردپرس سایت شما ندارد اما می‌توان گفت که در پارامترهای متفاوتی تأثیرگذار بوده و سئو وردپرس سایت شمارا کاهش می‌دهد.

در ادامه به توضیح پارامترهای تأثیرگذارهاست بر سئو می‌پردازیم

موقعیت مکانی

شما هرکجا زندگی می‌کنید و سروری که خریداری می‌کنید در کدام نقطه از جهان است؟ این جزء مهم‌ترین سؤالاتی است که باید به هنگام خریدهاست توجه کنید چراکه اگر شما بهترین سئوکار را داشته باشید و بتواند تولید محتوا درخور فعالیت کسب‌وکار شمارا درسئو وردپرس انجام دهد اگر هاستی خریداری کنید که خارج از کشور پشتیبانی می‌شود سرعت سایت شمارا برای لود کردن مطالب پایین می‌آورد و همین امر سبب می‌شود کلیک خور سایت کاهش‌یافته و تأثیر مستقیم بر رتبه‌بندی سایت در گوگل بگذارد.

اگر ایران هستید و کاربران شما ایرانی، از هاست هایی پشتیبانی بخواهید که در ایران هستند.

آپ تایم

زمانی که‌هاست موردنظر خود را خریداری می‌کنید بهتر است به این نکته توجه خاصی داشته باشید که حتماً آپ تایم خدمات درخور نیاز سایت شمارا ارائه دهد. چراکه شما برای این، یک سایت را راه‌اندازی می‌کنید که کسب‌وکار خود را همه ساعته و با ارزان‌ترین روش به کاربران معرفی نمایید.

اگر یک سرور نتواند خدمات آپ تایم را به‌خوبی پشتیبانی کند درنتیجه میزان بازدیدکنندگان از سایت شما کاهش‌یافته و از گردونه رقابت در گوگل به‌مرورزمان حذف می‌شوید.

آپ تایم به‌صورت ماهانه محاسبه می‌شود و به‌عنوان‌مثال نشان می‌دهد که در یک ماه ۳۰روزه  که ۷۲۰ساعت است هاست شما چند ساعت در دسترس خواهد بود. گاهی ممکن است به دلایل سخت‌افزاری‌هاست از دسترس خارج شود که این امر سبب می‌شود تعدادی از بازدیدکنندگان کاهش یابد اما فقط تعدادی که اگر تکرار آن همیشگی نباشد نمی‌توان آن را به‌عنوان ایراد در نظر گرفت.

آپ تایم تاثیرمستقیم بر سئو وردپرس سایت شما خواهد گذاشت چراکه با پشتیبانی نکردن ۲۴ساعته سایت شما سبب می‌شود نرخ فرار هم در هنگام بازدید شما افزایش یابد.

طبق قوانینی که در سال ۲۰۱۸ توسط گوگل وضع‌شده است درصورتی‌که نرخ فرار در یک سایت افزایش یابد گوگل آن را رده‌های پایین‌تر و یا از صفحه اول حذف خواهد نمود.

امنیت

درواقع می‌توان این گزینه را به‌عنوان همه‌چیز یک سایت و کسب‌وکار اینترنتی در نظر گرفت چراکه اگر نتوانید امنیت سایت خود را برقرار کنید درنتیجه تمامی هزینه‌های شما از بین می‌رود.

سرعت

یکی از اصلی‌ترین پارامترها سرعت است، و سرعت به عوامل زیادی ازجمله برنامه‌نویسی سایت، طراحی و عوامل دیگر بستگی دارد. هرچه سرعت‌هاست یا میزبان بیشتر باشد درنتیجه سرعت سایت برای نمایش تولید محتوای ایجادشده درسئو وردپرس بیشتر خواهد بود.

البته بدیهی است که این امر تنها به علت داشتن امکانات مناسب مانند RAM یا CPU قوی نیست بلکه چندین عوامل دست‌به‌دست هم می‌دهند مانند تعداد سایت‌هایی که هر سرور پشتیبانی می‌کند، پهنای باندهاست و همچنین سرعت‌بالای آن می‌تواند درسئووردپرس تأثیرگذار باشد.

یک مثال ساده برای تفهیم این امکان به شما کمک می‌کند تا در انتخاب‌هاست دقت کنید:

شما سروری را انتخاب می‌کنید که ۲۰ سایت را مدیریت می‌کند اما تمامی سایت‌ها سبک هستند و تنها حدود چند ۱۰ ترافیک بازدید دارند مطمعنا شما شانس بالایی دارید که سئو وردپرس تولیدی شما بدون هیچ دردسری در اختیار کاربر قرار گیرد.

اما زمانی را مقایسه کنید که‌هاست شما مدیریت ۳سایت پرترافیک را بر عهده دارد و شما سایت ۴ آن‌هاست هستید بدون شک برای سئو وردپرس شما مشکل جدی پیش خواهد آمد و محتوای تولید شما برای بالا آمدن زمان زیادی را از کاربر می‌گیرد همین امر سبب می‌شود نرخ فرار سایت افزایش‌یافته و متعاقباً نرخ کلیک کاهش یابد و گوگل شمارا کم‌کم از صحنه کسب‌وکار اینترنتی حذف می‌کند.

IPهاست یا سرور:

بهتر است به هنگام خریدهاست به این نکته توجه داشته باشید که شما یک‌هاست اشتراکی خریداری کرده‌اید یا اختصاصی.

هاست اختصاصی بدین معنی است که شما با یک یا چند سایت مرتبط با حوزه فعالیت خود شریک هستید اما هاست اشتراکی بدین مفهوم است که شما هم‌زمان با چندین شرکت با یک مدیریت مشترک شریک هستید.

امنیت‌هاست های اشتراکی پایین بوده و ممکن است سبب شود که گوگل شمارا در لیست سیاه خود قرار دهد.

در مرحله اول می‌توان گفت نداشتن‌هاست اختصاصی آن‌قدرها هم به ضرر یک سایت تمام نمی‌شود اما زمانی که گوگل وارد کار شود و شمارا در لیست سیاه قرار دهد اولاً تمامی هزینه‌های شما هدر می‌رود ثانیاً تأثیر مستقیم بر سئو و شهرت کسب‌وکار شما خواهد گذاشت.

در واقع شما زمانی که به فکر راه‌اندازی یک سایت برای کسب‌وکار نوپا و یا قدرتمند خود هستید بهتر است اطلاعاتی دقیق در مورد عوامل مؤثر در بهینه‌سازی سایت و همچنین امکانات مناسب برای معرفی کسب‌وکار خود داشته باشید.


نقش نقشه سایت در سئو وردپرس

نقش نقشه سایت در سئو وردپرس

اگه تا حدودی از مباحث سئو وردپرس آگاهی داشته باشید حتما اسم نقشه سایت رو شنیده اید در این مقاله به طور جامع تاثیر نقشه سایت ها در سئو را بررسی خواهیم کرد.

نقشه سایت چیست و اهمیت نقشه سایت در سئو

نقشه سایت از اسمش هم مشخص هست یعنی از کل ساختار سایت شما تمامی لینک های صفحاتتان (دسته بندی ها، نوشته ها، برگه ها) در یک صفحه به فرمت xml یا html برای ربات های موتورهای جستجو ارائه می شود.

اگر سایتی نقشه سایت داشته باشه مشخصا ربات ها میتونن تغییرات و آپدیت شدن صفحات رو بدونن و دوباره اونهارو ایندکس کنن و همینطور به تمامی صفحات شما به راحتی و با سرعت بالا دسترسی پیدا میکنن و وارد فهرست خودشون میکنند.

نقش این مورد در سئو میتونه اول سرعت ایندکس صفحات جدید سایتتان را بالاتر ببره دوم به تغییرات سایت شما آگاه میشه موتور جستجو و اونهارو سریع تر در فهرست خود آپدیت میکنه.

اگه نقشه سایت نداشته باشین هم هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط به احتمال زیاد برخی از صفحات شما که از سایتتون هم بهشون لینک ندادین برای همیشه از دید ربات های گوگل و … مخفی بمانند.

افزونه های نقشه سایت ساز در وردپرس

در وردپرس افزونه هایی که از آن ها بیشتر برای ساخت نقشه سایت استفاده می شود به شرح زیر هست:

در حال حاضر در وب ایران از این سه افزونه و یک سایت بیشترین استفاده رو برای ساخت نقشه ها سایت خود میکنند.

پیشنهاد ما این هست که اگر افزونه seo-yoast رو دارین از نقشه سایت خود آن استفاده کنید در غیر اینصورت افزونه google xml sitemaps میتونه انتخاب مناسبی براتون باشه.

انواع نقشه سایت XML و HTML

در واقع در مورد نقشه سایت ما دو نوع یکی برای کاربر و یکی برای موتورهای جستجو نقشه سایت داریم.

در اکثر سایت های ارگانی و دولتی شاید دیده باشین یه بخش میزاشتن قبلا به عنوان نقشه سایت که روش کلیک میکردین تمامی لینک های سایت رو به صورت درختی تو یه صفحه جمع میکردن که دیگه الان خیلی کم این مورد اتفاق می افته

و دلیل این موضوع هم این هست که شما باید ساختار مناسبی از سایتتان را در منو در قسمت هدر آن به کاربر ارائه بدین یعنی یه ساختار درختی خوب که به تمامی بخش های سایتتان دسترسی ایجاد می شود.

نقشه سایت با فرمت xml برای موتورهای جستجو مناسب هست تا با کمترین استایل در صفحه و سرعت بالا فقط به لینک های سایت دسترسی داشته باشد.

لینک دادن از داخل سایت به صفحه نقشه سایت صحیح هست؟

تو بعضی از سایت ها این مورد هست که تو فوتر به نقشه سایت xml لینک میدهند و این مورد با این احتمال انجام میدن که ربات موتورهای جستجو اون رو پیدا بکنه

در حالتی که شما باید بعد از ایجاد نقشه سایت اون رو در کنسول وبمستر خود ثبت کنید.

ثبت نقشه سایت در کنسول گوگل

نقشه سایت ایجاد شده توسط افزونه ‌Yoast Seo

نقشه سایت ایجاد شده توسط افزونه ‌Yoast Seo

اگر با هر افزونه ای یا سایت که نقشه سایت خودتون رو میسازین باید لینک اون رو در کنسول وبمستر گوگل یا دیگر موتورهای جستجو ثبت کنید.

ثبت نقشه سایت در کنسول وبمستر گوگل

ثبت نقشه سایت در کنسول وبمستر گوگل

اگر سایتتان را در سرچ کنسول گوگل ثبت کرده باشین (ثبت سایت در کسنول گوگل) به قسمت sitemaps مراجعه کنید و لینک آن را در باکس مشخص شده در تصویر وارد کنید و submit رو بزنید.

در ابتدای ثبت نقشه در سرچ کنسول وضعیت آن در حالت بررسی قرار میگیرد و بعد از مدتی آمار لینک های ایندکس شده را قرار میدهد.

آیا نام نقشه سایت باید دقیقا sitemap.xml باشد؟

متداول ترین نام همین انتخاب ‌نام sitemap.xml برای آدرس نقشه سایت هست ولی ضروریتی وجود ندارد و نقشه سایت شما میتواند هر نامی داشته باشد فقط باید با همون اسم در سرچ کنسول ثبت شود.

نقشه سایت داینامیک یا استاتیک؟

یکی از نکات مهمی که باید حتما توجه داشته باشید نقشه سایت شما باید حالت داینامیک داشته باشد یعنی تمامی تغییرات در لینک ها و اضافه یا حذف شدن آن ها را به صورت آنی در خود ثبت کند.

در غیر اینصوت داشتن نقشه سایت استاتیک اصلا کمکی به سئو و بهتر شدن وضعیت سایت شما نمی کند.

اصطلاحات تخصصی Priority، Change frequency، Last modified در صفحه نقشه سایت

  • مفهوم priority: در نقشه سایت شما میتوانید بر اساس درصد ٪ از ۰ تا ۱۰۰ اهمیت صفحات خود را مشخص نمایید.
  • مفهوم change frequency: این مشخصه وضعیت آپدیت روزانه، هفتگی و ماهیانه را مشخص میکند.
  • مفهوم last modified: تاریخ و ساعت تغییرات یک صفحه را در صفحه به ربات ها اعلام میکند.

یک باوری وجود داشت قبلا که priority همه صفحات  را بالاتر میبردند و این مورد باعث سرزدن زیاد ربات جستجو به سایت میشد که در حال حاضر دیگر این مشخصه اهمیتی برای وجودش وجود ندارد و گوگل میزان سرزدن رباتش به سایت شما به کیفیت و میزان آپدیت بودن آن بستگی دارد.

بررسی نقشه سایت سایت های موفق وردپرسی

نقشه سایت مجله وردپرسی دیجی کالا

نقشه سایت مجله وردپرسی دیجی کالا

خوب وبسایت دیجی کالا رو که همگی میشناسید یک فروشگاه اینترنتی هست که بخش مجله اینترتنی خود را با وردپرس راه اندازی کرده است و برای نقشه سایت آن از افزونه Yoast استفاده کرده است.

نقشه سایت همیاروردپرس

نقشه سایت همیاروردپرس

همیار وردپرس یکی از برترین وبسایت های فعال در حوزه خدمات قالب و افزونه وردپرس در ایران محسوب می شود که این سایت نیز از نقشه سایت یوآست برای سایت خود استفاده کرده است.

نقشه سایت نیو سئو

نقشه سایت نیو سئو

نیوسئو در حوزه سئو فعالیت دارد و افزونه یوآست را انتخاب کرده است.

نقشه سایت وبسیما

نقشه سایت وبسیما

وب سایت آژانس خلاقیت طراحی سایت و سئو وبسیما از افزونه google xml sitemaps  برای نقشه سایت خود استفاده کرده است.

نتیجه گیری

یک سایت موفق در حوزه سئو وردپرس باید حتما نقشه سایت خوبی نیز داشته باشد.

داشتن نقشه سایت الزامی نیست ولی بودنش به ربات های گوگل کمک میکنه تا به تمام صفحات سایت شما دسترسی داشته باشند.

نقشه سایت باید دانامیک باشد و میتوانید از طریف نصب افزونه های مانند یوآست سئو، google xml sitemaps و .. یک نقشه سایت با کیفیت ایجاد کنید.

وب سایت های بزرگی که در حال حاضر میشناسید و وردپرس هستند نیز با استفاده از این افزونه ها نقشه سایت خود را ایجاد کرده اند.

 


تاثیر لینک سازی داخلی در سئو وردپرس

تاثیر لینک سازی داخلی در سئو وردپرس

یکی از نکات خیلی مهم که باید در سئو داخلی حتما رعایت شود لینک سازی داخلی در بین صفحات سایتتان هست.

لینک سازی داخلی برای موتورهای جستجو یا کاربران

حتما موقع مطالعه مقالات در اینترنت متوجه متن های به رنگ آبی شده اید که با کلیک روی انها به صفحه ای دیگر هدایت می شوید.

تولید محتوا که یکی از ملزومات اصلی سئو محسوب می شود در اصل افزایش اعتبار و رتبه سایت شما را با عمل لینک سازی داخلی و تقویت صفحات هدفتان انجام می دهد.

لینک دادن در متن یک مقاله با کلمه کلیدی که میخواهید در آن رتبه کسب کنید بسیار توصیه می شود ولی با رعایت استاندارد ها…

این عمل سئو کلاه سفید هست یا سیاه؟ میشه گفت هردو اگر در حد اندازه در متن یک صفحه به مقالات و صفحات دیگر لینک دهید هم برای کاربر و هم برای موتورهای جستجو مفید خواهد بود

اما در صورتی که هدف شما از نوشتن مقاله لینک دادن باشه و سعی کنید در جاهای بی ربط و به دفعات بالا این عمل رو تکرار کنید مشخصا اشتباه هست و ضربه خواهید خورد.

در صفحه مقاله، کلمه کلیدی خود چند بار باید لینک بدهیم؟

طرز صحیح تعداد لینک سازی داخلی در صفحه

طرز صحیح تعداد لینک سازی داخلی در صفحه

به این تصویر دقت کنید هر صفحه ای از سایت شما دارای یک میزان اعتبار می باشد که این اعتبار رو نیز از طریق لینک هایی که از وب سایت های دیگر به صفحات شما داده شده است گرفته

زمانی که شما اقدام به ایجاد یک لینک در متن صفحه خود به صفحه ای دیگر از سایتتان میکنید در واقع شما از اعتبار خود به آن صفحه انتقال می دهید.

پس در نتیجه هرچقدر میزان لینک دهی شما در صفحاتتان کمتر باشد قدرت و اعتبار آنها ببشتر خواهد بود و میتواند تاثیر گذاری بالاتری براش شما در نتایج گوگل داشته باشد.

از هر کلمه کلیدی هدف و مرتبط در صفحه فقط یکبار اقدام به لینک دهی نمایید.

اشتباهات پر تکرار در لینک سازی داخلی در سئو

در برخی موارد و سایت ها میبینیم که عبارت رو در مقاله به صفحه ای دیگر از سایت خود به صورت تگ نوفالو no-follow استفاده کرده اند که میشه گفت اشتباه محض هست در سایت شما اصلا درست نیست که پیوندهای داخلیتان نوفالو باشد و در واقع اثر این لینک سازی داخلی رو با این کار از بین میبرید.

پس حتما بررسی کنید که آیا در کدهای صفحه لینکی که داده شده به صورت فالو هست یا نوفالو

تگ نوفالو لینک در کد صفحه

تگ نوفالو لینک در کد صفحه

به دفعات لینک دادن یک عبارت خاص در متن هم برای کاربرانتان و هم موتورهای جستجو آزاردهنده هست به جای آن میتوانید از مترادف های آن کلمه استفاده کنید و پیشنهاد میکنیم به یک صفحه از صفحه ای دیگر فقط یک بار لینک دهید تا قدرت و تاثیرگذاری بالاتری داشته باشد.

برخی از سایت ها هم هستند که موقع لینک دهی به صفحه ای سایتشان به جای استفاده از کلمه هدف آن صفحه از عبارت های مثل “اینجا کلیک کنید” که در گذشته امثالش رو خیلی دیدیم استفاده میکنند که این مورد باعث اتلاف شدن اعتبار آن لینک به صفحه مورد نظر می شود.

استفاده از افزونه های لینک سازی داخلی خودکار بی معنی که برای وردپرس هم چند تایی هست و استفاده از اونها فقط ایجاد لینک داخلی خشک و خالی هست و میشه گفت تاثیر آنچنانی رو افزایش اعتبار و محبوبیت سایت شما نخواهند داشت یادتان نرود هدف اصلی گوگل از هدایت یک کاربر به سمت شما رضایت آن هست.

یک سری ها هم هستند که افزونه ای اختصاصی برای سایتشان نوشتند و هر جا که متن کلمه کلیدی هدف آنها بود لینک کند که باز اشتباه هست.

در واقع هر نوع لینک سازی داخلی مصنوعی نمیتونه خیلی زیاد به شما کمک بکند.

سئو داخلی موفق با لینک سازی داخلی کاربردی

موقع نوشتن یک مقاله در یک پاراگراف متوجه میشین با پیشنهاد دادن یکی از مقالات مرتبطتان میتونید به کاربر بیشتر کمک کنید حتما بهش لینک بدین و این مورد اصلا محدودیت نداره البته باز در حد استاندارد.

تاثیر لینک های داخلی به مراتب بیشتر از خرید بک لینک و لینک های خارجی در سئو وردپرس هست

لینک های داخلی باید به گونه ای باشند که کاربر هنگام مطالعه آن پاراگراف در اول آن قانع شود و سپس بهش پیشنهاد کلیک روی آن لینک داده شود اینجا اگر کاربر کلیک کند کارتون رو به خوبی انجام دادین.

وقتی کاربر از صفحات دیگر سایت ما بازدید کند چندین مورد مثبت در سئو محاسبه می شود یکی نرخ خروج سایتتان کاهش پیدا میکند این به این مفهوم هست که کاربر وقتی از گوگل وارد سایت شما می شود و یک صفحه از سایت شما رو میبیند و خارج می شود در این جا نرخ خروج شما بالاست ولی زمانی این کاربر رو به خوبی با پیشنهادات لینک های داخلی و حتی خود محتوایی که بهش ارائه میدیم سعی میکنیم که مجابش کنیم از صفحات دیگر سایت ما هم بازدید کند و گوگل بر همه این موارد نظارت دارد و کیفیت سایت شما را محاسبه میکند.

حتی با استفاده از حالت های css میتونید یکم تفاوت در این لینک ها ایجاد کنید تا کاربر را بیشتر به کلیک روی آن ترغیب کنید.

لینک های داخلی در  منو و نتیجه خارق العاده آنها در سئو وردپرس

منو اولین بخشی هست که ربات موتورهای جستجو از طریق آن میتواند به بخش های مختلف سایت شما دسترسی داشته باشد پس لینک داخلی که در این صفحه قرار داده بشود میتوند مهم باشد.

از طرفی این منو که هدر سایت ما قرار دارد در تمامی صفحات وجود دارد و دلیل اینکه صفحه اصلی اکثر سایت ها اعتبار بالایی دارند این هست که لینک صفحه اصلی در تمامی صفحات سایت وجود دارد.

عبارت صفحه اصلی – خانه را که در اکثر سایت ها هم دیده ایم به جای آن میتونیم سخت ترین کلمه کلیدی مد نظرتون رو بر روی صفحه اصلی کار کنید و به جای لینک کردن صفحه اصلی تو همه صفحات به این عبارت لینک بدین

و اون موقع هست که متوجه نتایج خارق العاده سئو همین تغییر کوچک تو منو سایتتون خواهید بود.

بعضی از سایت ها هستند که از تکنولوژی ایجکس برای سایت هاشون و بخصوص بخش منو استفاده میکنند که این تکنولوژي در حال حاضر قابلیت مشاهده این لینک ها توسط ربات موتورهای جستجو وجود ندارد

پس اگر از این تکنولوزی در منو خود استفاده میکنید میشه گفت کاملا یک امر اشتباه هست و به سئو سایتتان ضربه وارد میکند.

ساختار منو سایت دیجی کالا

ساختار منو سایت دیجی کالا

سایت دیجی کالا رو که حتما تا الان یه بار هم که شده دیده اید یک مورد خیلی مهم که صاحبین فروشگاه های اینترنتی و کسب و کارهای اینترنتی را میشه گفت گمراه کرده است بحث لینک های داخلی تو منو سایت دیجی کالا هستش.

و اکثر این وبمستران میان و خیل عظیمی از لینک ها رو در منو خود ایجاد میکنند و دلیلش هم گذاشتن لینک های در تعداد بالا در منو در سای دیجی کالا مطرح میکنن که کاملا اشتباه هست.

توسعه دهنده های این فروشگاه اینترنتی به خوبی توانسته اند از این تکنولوژی ایجکس استفاده کنند و منو خود را با آن هم بهینه برای کاربر و هم برای موتورهای جستجو طراحی کنند.

 جستجو لینک های منو در سورس کد صفحه اصلی دیجی کالا

جستجو لینک های منو در سورس کد صفحه اصلی دیجی کالا

با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه view page source در صفحه اصلی دیجی کالا به بخش پشت صحنه دیجی کالا وارد می شویم.

یکی از لینک های منو که در زیر منو قراردارد را را کپی کنید و با زدن ctrl+f جستجو کنید

میتونید مشاهده کنید که همچین لینکی در صفحه وجود ندارد پس یعنی به موتور جستجو نیز نمایش داده نمیشود ولی برای کاربر قابل مشاهده هست

شاید فکر کنید این کار اشتباه یا غلطی هست و یا سئو کلاه سیاه نام دارد ولی اینطور نیست

دیجی کالا اگر انبوه لینک صفحات خودش را در منو قرار میداد درصد کمی از این اعتبارش به هر لینک اختصاصی پیدا میکرد و اینی که الان در هر کلمه تخصصی جستجو میکنید این سایت رو میبینید اتفاق نمی افتاد

صفحه اصلی (سخت ترین کلمه کلیدی) > لینک به دسته بندی ها (کلمات کلی تر و نبستا سخت و رقابتی) > محصولات و صفحات داخلی (کلمات اختصاصی هر محصول)

یعنی کالای دیجیتال یا مد و پوشاک در سورس جستجو کنید میتونید مشاهده کنید که لینک هاشون هست چون دسته بندی شاخص محسوب می شوند.

با داشتن استراتژی سئو داخلی اصولی میتونید در هر کلمه ی تخصصی یا پر رقابت رتبه داشته باشید.

نتیجه گیری

  • لینک های داخلی یک بخش مهم از سئو داخلی در وردپرس محسوب می شوند.
  • نقش لینک در صفحه انتقال اعتبار آن به صفحه دیگر می باشد.
  • هر چقدر میزان لینک های داخلی یک صفحه کمتر باشد تاثیر و قدرت آن کلمات بیشتر می شوند.
  • بین مقالات خود با لینک دادن فالو ارتباط معنایی ایجاد کنید تا هم کاربر و هم ربات های گوگل بهتر موضوع صفحه شما را درک کنند.
  • از منو سایت برای رتبه گرفتن در کلمات سخت استفاده کنید.
  • اشتباهاتی مانند نوفالو کردن لینک های داخلی کنار بگذارید.

سئو کلاه سفید بدون لینک سازی اصولی داخلی بی معناست…


۲۵ نکته فوق اضطراری در سئو وردپرس

۲۵ نکته فوق اضطراری در سئو وردپرس

راه‌ انداختن یک سایت وردپرسی راحت است، اما اینکه چگونه آن‌ها را از نظر سئو بهینه‌سازی کرد به این سادگی‌ها نیست وردپرس برای سئو حکم یک برگ برنده را دارد و مخصوصا ورژن‌های اخیر آن امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. سئو ساده در وردپرس راحت‌ است اما اگر می‌خواهید سئو را در حد حرفه‌ای رو سایت خود پیاده کنید باید به تمام نکات و اصول سئو وردپرس واقف باشید.

در این مقاله به شما ۲۵ راه برای ارتقا سئو وردپرس آموزش خواهیم داد تا در این راه به سرعت عمل کنید و در زمان کمتری به اهداف خود برسید.

این ۲۵ مورد را به دقت مطالعه کنید و سعی کنید آن‌ها را به کار ببندید تا بهترین نتیجه را از آن بگیرید.

یک هاست خوب انتخاب کنید.

انتخاب هاستینگ خوب

انتخاب هاستینگ خوب

قدم اول این است که اطمینان حاصل کنید وبسایت شما سریع لود می‌شود، چون سرعت فاکتور بسیار مهمی برای گوگل است.

اگر سایت شما در حال حاضر سریع لود نمی‌شود (صفحات وبسایت شما باید در کمتر از ۳ ثانیه بارگذاری شوند) به احتمال قوی مشکل از هاست است.

انتخاب یک هاست قوی با بازده بالا در درجه‌ی اول اهمیت قرار دارد. حجم بالا و سرعت متناسب با نوع وبسایت خود را انتخاب کنید و مشکلات خود را با ارائه‌دهنده سرور و هاست در میان بگذارید تا مشکلات آن رفع شوند.

با وبلاگ وردپرسی خود شروع کنید.

وقتی یک وبسایت جدید می‌سازید تا زمانی که وبلاگ خود را راه‌اندازی نکرده‌اید می‌توانید از گزینه‌ی وردپرس discourage search engines from indexing this site استفاده کنید تا فعلا گوگل وبسایت شما را ایندکس نکند.

با فعال کردن این گزینه وبسایت شما در نتایج گوگل نمایش داده نمی‌شود. بعد از اینکه خواستید شروع به کار کنید این گزینه را غیر فعال کنید و سپس ادامه دهید.

وردپرس تگ‌ها rel=noidex  و rel=nofollow هم دارد که باعث می‌شود صفحات وبلاگ شما ایندکس نشوند.

باید این موارد را نیز حذف کنید تا بتوانید به راحتی از امکانات وبلاگ خود استفاده ببرید.

ساختار نمایش لینک‌ها را از حالت پیش‌فرض خارج کنید.

وردپرس به صورت پیش‌فرض از [?p=id] برای نمایش پست‌ها استفاده می‌کند.

این نوع نمایش چندان با موتورهای جستجو همخوان نیست و شما نمی‌توانید کلیدواژه‌های خود را آنطور که باید در متن بگنجانید و به گوگل نمایش  دهید.

به طور مثال yourdomain.com/1234 چندان برای گوگل جالب توجه نیست اما فرمت متنی آن یعنی yourdomain.com/worpress-seo در الگوریتم گوگل شناسایی می‌شود و جرئی از کلیدواژه‌های شما محسوب می‌شود.

یک افزونه‌ی نقشه سایت XML نصب کنید.

نقشه سایت سریرنوین

نقشه سایت

نصب کردن افزونه نقشه سایت برای وبسایت ورپرسی بسیار ضروری است و در سئو وردپرس تاثیر زیادی دارد.

نقشه سایت در حقیقت وبسایت شما را به موتورهای جستجو نشان می‌دهد و صفحات آن  را مطابق با دسته‌بندی به گوگل می‌شناساند.

بهتر است این نقشه ترجیحا با فرمت .xml باشد چرا که باعث می‌شود وبسایت شما سریع‌تر و راحت‌تر به ربات‌های کرالر (crawler) گوگل نمایش داده شود.

یک پلاگین سئو وردپرس نصب کنید.

نصب کردن یک پلاگین برای سئو وردپرس می‌تواند بسیار کارساز باشد و در سئو وبلاگ و محصولات به شما کمک کند.

Yoast SEO و All in One SEO Pack دو گزینه‌‌ی پراستفاده هستند.

پست‌های مهم خود را تگ بنیاد محتوا یا محتوای شاخص یا Canonical منتشر کنید تا جزو محتوای مهم وبسایت شما به شمار آیند.

این کار به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا راحت‌تر محتوای سایت شما را آنالیز کنند.

Yoast SEO پرکاربردترین افزونه برای سئو وردپرس است که امکانات زیادی نظیر شاخص‌سازی محتوا، عناوین صفحه، توضیحات متا، بهینه‌سازی کلیدواژه‌ها،‌ دسته‌بندی‌ها و آرشیوهای زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

لینک‌های نامعتبر و بی‌استفاده را Nofollow کنید.

مسلما تگ nofollow در یک صفحه‌ی وب نشانگر این است که نیازی نیست گوگل آن را فالو کند چرا که این لینک ممکن است آلوده یا به دردنخور باشد.

اگر لینک‌های بی‌استفاده‌ی خود را با تگ نوفالو تعیین کنید مطمئنا محتوای وبسایت خود را بهینه‌سازی کرده‌اید و گوگل نیز به سادگی شما را آنالیز می‌کند و از این لینک‌ها عبور می‌کند.

گوگل به وبمسترها پیشنهاد می‌کند که لینک‌های غیر مرتبط را نوفالو کنند، مانند تبلیغاتی که در وبسایت انجام می‌شوند.

اگر شما خبرنامه هم داشته باشید حتما باید پست‌هایی که غیرمرتبط با وبسایت هستند را با تگ نوفالو تعیین کنید تا rss feed هم این لینک‌ها را نادیده بگیرد و مزاحمتی برای اعضای خبرنامه شما ایجاد نشود.

انواع صفحات کپی Noindex

اگر وبلاگ شما یک دسته بندی تحت عنوان «ایکس» دارد اگر بخواهید دسته بندی یا پست جدیدی هم با همین عنوان منتشر کنید تایتل‌ها  و عناوین تکراری در وبسایت شما مشکل ایجاد می‌کنند و بهتر است که از ساختارهای متفاوتی برای این کار استفاده کنید.

در این حالت می‌توانید با تگ نوایندکس صفحات غیر مهم با این عنوان را حذف کنید و این صفحه را جایگزین آن کنید.

در حقیقت شما آن  را حذف نمی‌کنید و صرفا از ایندکس شدن آن جلوگیری می‌کنید.

از پلاگین‌های کش برای سرعت بالای وبلاگ استفاده کنید.

پلاگین کش برای هر وبسایت وردپرسی ضروری است.

این پلاگین‌ها دو کار مهم انجام می‌دهند. اول اینکه وبسایت شما را سریع‌تر می‌کنند و دوم اینکه بار ترافیک و حجمی را از روی سرور کاهش می‌دهند.

این پلاگین‌ها محتوای دنیامیک و استاتیک را کش می‌کنند تا زمان بارگذاری صفحات را کاهش دهند. یک پلاگین هیجان انگیز برای کش W3 Total Cache است که اغلب وبسایت‌های وردپرسی از آن استفاده می‌کنند.

این پلاگین اطلاعات مرورگر، اطلاعات آبجکت‌ها و پایگاه داده را کش می‌کند. WP Super Cache نیز مورد دیگری است که بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در نظر داشته باشید که موتورهای جستجو وبسایت‌هایی که سرعت مناسبی دارند را بالاتر از بقیه نشان می‌دهند.

از یک CDN برای بهبود کارایی وبسایت خود استفاده کنید.

CDN یک ابزار بسیار حرفه‌ای است که اکثر وبسایت‌ها با محتوای استاتیک از آن استفاده می‌کنند.

این ابزار در حقیقت محتوای استاتیک وبسایت شما را از یک سرور دریافت می‌کند و با توجه به محدوده‌ی جغرافیایی کاربر از طریق نزدیک‌ترین سرور به او نمایش می‌دهد.

این کار باعث سرعت گرفتن صفحات شما و کاهش زمان پاسخگویی سیستم می‌شود و کارایی وبسایت شما را بهبود می‌دهد.

برای شروع کار می‌توانید از Cloudfare که یک CDN‌ محبوب و با پلن‌های رایگان است استفاده کنید.

کامنت‌های اسپم را بلاک کنید.

بلاک کردن کامنت های اسپم

بلاک کردن کامنت های اسپم

نسخه‌های جدید وردپرس به شما این امکان را می‌دهند که کامنت‌هایی که در قسمت نظرات وبلاگ و یا پست‌ها و محصولات قرار می‌گیرند را بلاک کنید.

این اسپم‌ها در وهله‌ی اول تجربه‌ی کاربری سایت را دستخوش تغییر می‌کنند و ثانیا به دلیل آلوده بودن لینک‌ها ممکن است دچار گوگل پنالتی شوید در ضمن حافظه‌ای از هاست شما را هم اشغال می‌کنند و باعث افت کارایی سایت از تمام جهات می‌شوند.

پس بهتر و منطقی‌تر آن است که این اسمپرها را بلاک کنید تا مشکلی برای صفحات وبسایت وردپرسی شما به وجود نیاید.

رتبه‌بندی سایت متغیر است و در درازمدت آن را بررسی کنید.

با ابزارهای سئو و گوگل آنالیتیکس می‌توانید رتبه‌ِ‌ی سایت خود را در کلیدواژه‌های مشخصی بررسی کنید اما این رتبه‌ها به صورت مداوم تغییر می‌کنند و شما باید این تغییرات را رصد کنید.

بهتر است این تغییرات را متناسب با پست‌ها و مواردی که در وبلاگ خود منتشر می‌کنید و یا محصولاتی که قرار می‌دهید انجام دهید تا بتوانید به نتایج آن استناد کنید.

در هر صورت استفاده از ابزارهای آنالیز سئو همراه با افزونه‌های آن یک سوپرپاور محسوب می‌شود و نباید از آن غافل شوید.

به پست‌های قبلی خود لینک بدهید.

لینک‌سازی داخلی اهمیت بسیار زیادی دارد تا موتورهای جستجو بتوانند مطالب قبلی شما را نیز مجددا کراول کنند.

در حقیقت شما با لینک‌سازی داخلی یک نقشه‌ِ مجازی داخل  محتوای خود می‌سازید که هم موتورهای جستجو آن‌ها را رصد می‌کنند و هم کاربران حین خواندن مطالب جدید شما با مطالب قبلی شما نیز آشنا می‌شوند.

بهتر است در داخل هر پست خود چندین لینک به پست‌های قبلی داشته باشید و حتی می‌توانید در میانه‌ی متون و محتوای خود پست‌های مرتبط با پست فعلی را نیز معرفی کنید.

برخی پلاگین‌های وردپرس هم وجود دارند که پست‌های مرتبط را در زیر پست اصلی به نمایش درمی‌آورند اما لینک‌سازی داخل محتوا بسیار مهم‌تر است و حتما باید انجام شود.

به پست‌های مهم خود بیشتر لینک بدهید.

وقتی پست مهمی را منتشر می‌کنید که تعداد بازدید و باخوردهای آن زیاد است بهتر است بیشتر به آن لینک بدهید تا بیشتر مخاطب جذب کند و هر چه قدر تعداد این لینک‌ها نیز بیشتر باشد در الگوریتم‌های گوگل بهتر دیده می‌شوید.

در ضمن اگر پستی بازخورد زیادی داشته باشد و شما آن را در سایر محتوای وبسایت خود به کاربران معرفی کنید مطمئنا بازدیدکنندگان نیز از این پست‌‌ها مجددا بازدید می‌کنند و ترافیک وبسایت شما بیشتر می‌شود و بانس ریت آن نیز کاهش می‌یابد.

بایگانی نویسنده را در وبلاگ‌های تک‌نویس غیرفعال کنید.

اگر یک نویسنده دارید که براتون تولید محتوا انجام میدهد بهتر است بایگانی نویسنده را غیرفعال کنید.

چرا که این صفحه تقریبا بلااستفاده است و با کلیک بر روی آن مجددا تمام پست‌های وبلاگ نمایش داده می‌شوند.

در افزونه‌های مختلف سئو می‌توانید غیرفعال‌سازی بایگانی نویسندع را پیدا کنید و آن را غیرفعال کنید.

عکس‌های وبسایت را بهینه‌سازی کنید.

یکی از اصول سئو وردپرس بهینه‌سازی عکس‌هاست.

فشرده‌سازی و تغییر حجم و اندازه‌ی آن بسیار مهم است و در کارایی کلی سایت بسیار موثر است.

اگر حجم عکس‌های بالا باشد کاربران هنگام بازدید از سایت باید این عکس‌ها را نیز لود کنند تا بتوانند مطلب یا وبسایت شما را ببینند.

افزونه‌هایی نظیر Smush.it می‌توانند به راحتی این کار به صورت اتوماتیک انجام دهند. اگر نمی‌خواهید از افزونه‌ها استفاده کنید می‌توانید قبل از آپلود تصاویر در وبسایت خود‌ آن‌ها در فتوشاپ و یا وبسایت TinyPNG تغییر حجم دهید تا متناسب با وبسایت شما و اصول و قراردادهای سئو باشند. سعی کنید هیچ عکسی در وبسایت شما از ۱۵۰ کیلوبایت بیشتر حجم نداشته باشد.

به صفحات کم‌اهمیت وبسایت لینک ندهید.

صفحات کم‌اهمیت چه صفحاتی هستند؟ به طور مثال فرم‌های همکاری، درباره ما، صفحه‌ی ورود به سایت و … جزو مواردی هستند که تاثیر زیادی در سئو وردپرس ندارند و لینک دادن به آن‌ها هیچ اثر مثبتی ندارد.

با این کار شما عملا PageRank وبسایت خود را با مشکل مواجه می‌کنید.

در ضمن این لینک‌های داخلی در محتوا هیچ فایده‌ای برای کاربران ندارند و تاثیری در سئو ندارند.

یک متخصص سئو وردپرس می‌گوید: شما نیازی نیست به همه‌ جای سایت از هدر و فوتر گرفته تا صفحاتی که فقط و فقط به درد شما می‌خورند.

به صفحاتی لینک بدهید که کاربران به دلخواه خود روی آن کلیک کنند. نه زور و اجبار شما.

عناوین جذاب بنویسید.

ممکن است یک پست یا صفحه‌ِی وبلاگ شما در یک کلیدواژه‌ی خاص در صفحه‌ِ‌ی اول گوگل نمایش داده شود.

اما اگر عنوان خوبی برای صفحه در نظر نگرفته باشید تا مخاطب را درگیر و جذب کند مطمئنا با مشکل مواجه می‌شوید. چرا که عناوین جذاب تاثیری زیادی در میزان کلیک دارند.

به طور مثال عنوان «سئو وردپرس» با عنوان «سئو وردپرس با روشی جدید برای سال ۲۰۱۹» زمین تا آسمان فرق دارد و مطمئنا کاربران روی لینک‌هایی که بیشتر به کارشان بیاید کلیک می‌کنند.

پس اینکه در صفحات اول گوگل دیده شوید لزوما به این معنا نیست ترافیک بیشتری جذب می‌کنید. باید بلد باشید چگونه مخاطب را هم جذب کنید.

از تکنیک‌های سنتی سئو داخلی هم استفاده کنید.

برخی تکنیک‌ها و اصول سئو سنتی در حال حاضر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

توضیحات متا و حضور کلیدواژه‌ها در آن، استفاده از کلیدواژه در لینک پست، غلظت کلیدواژه کانونی، کلیدواژه‌های جانبی و مواردی از این دست را هرگز نباید نادیده بگیرید.

با اینکه در الگوریتم‌های جدید گوگل این موارد تاثیر بسیار کمی دارند اما در برخی مواقع می‌توانند بسیار تاثیرگذار باشند.

پس قرار نیست همیشه روش‌های قدیمی را فراموش کنیم.

گاهی بهتر است روش‌های قدیمی که فراموش شده‌اند را از گنجه بیرون بیاوریم شاید ایده‌های تازه‌تری به شما بدهند و در این مسیر به شما کمک کنند.

دکمه‌های اشتراک‌گذاری صفحات در شبکه‌های اجتماعی را قرار دهید.

گوگل فعالیت شما و لینک‌هایی که به وبسایت شما وارد می‌شود و بک‌لینک‌های وبسایت شما را در صفحات اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و گوگل  پلاس و … بررسی می‌کند تا میزان ری‌اکشن کاربران به وبسایت شما  و مطالب شما را بسنجند.

می‌توانید دکمه‌هایی را برای اشتراک‌گذاری مطالب در پایین پست‌ها قرار دهید تا افرادی که از مطالب شما خوششان می‌آید بتوانند به راحتی در صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

با این کار هم ترافیک شما بیشتر می‌شود چرا که افراد زیادی که پست‌های شما را در شبکه‌های اجتماعی می‌بینند روی آن کلیک می‌کنند و مطالب شما را می‌خوانند و هم در الگوریتم‌های مربوط به لینک و بک‌لینک گوگل بالاتر می‌روید و می‌توانید رتبه‌ی خود را در موتورهای جستجو بهبود ببخشید.

قالب خود را بهینه سازی کنید.

بهتر است از قالب‌های رایگان که هیچ تضمینی پشت آن‌ها نیست استفاده نکنید، حتی برخی قالب‌های پولی هم مشکل‌آفرین هستند.

باید قالب‌هایی را روی وردپرس نصب کنید که پشتیبانی قوی داشته باشند و بتوانند سریع مشکلات و ایرادات قالب را برطرف کنند موارد اضافی و بدردنخور را از وبسایت خود حذف کنید.

با افزونه‌های مختلف موارد جدیدی به وبسایت اضافه کنید و مشکلات احتمالی آن را در تنظیمات قالب حل و فصل کنید.

مزیت قالب این است که شما لزوما نیاز به دانش فنی در حیطه‌ی برنامه‌نویسی ندارید. اما اگر مشکلی برای قالب شما پیش بیاید مسلما حل و فصل کردن آن نیازمند یک برنامه‌نویس خبره است.

یک طراحی ریسپانسیو داشته باشید.

سایت شما باید حتما و قطعا برای گوشی‌های موبایل و تبلت‌ها و مرورگرهای مختلف جوابگو باشد.

به این قابلیت سایت ریسپانسیو بودن می‌گویند. سایت‌های ریسپانسیو ترافیک موبایل را هم می‌گیرند و از این نظر رتبه‌ی آن‌ها بسیار ارتقا می‌یابد.

در ضمن الگوریتم ‌های گوگل می‌توانند وبسایت شما را از نظر ریسپانسیو بودن نیز بررسی کنند و اگر ایرادی در آن وجود داشته باشد ممکن است در سئو وردپرس و به طور کلی وبسایت شما موثر باشد.

فایل robots.txt خود را شخصی‌سازی کنید.

اگر دوست ندارید گوگل برخی صفحات شما را ایندکس کند می‌توانید از طریق Robots.txt‌ این کار را انجام دهید.

اگر نمی‌توانید با این فایل و کدهای ساختاری آن کار کنید می‌توانید افزونه WP Robots Txt را نصب کنید. این افزونه یک فایل ربات مجازی برای وبسایت شما ایجاد می‌کند و می‌توانید از تنطیمات آن صفحاتی که دوست ندارید در نتایج گوگل نمایش داده شوند را انتخاب کنید.

به طور مثال می‌توانید لینک محصولات ناموجود یا آن‌هایی که تولیدشان متوقف شده را توسط ربات بلاک کنید تا گوگل به آن‌ها دستیابی نداشته باشد این کار می‌تواند در سئو وردپرس نیز موثر باشد.

پست‌های جدید را به صورت مستمر منتشر کنید.

برای گوگل بسیار مهم است که چقدر فعال هستید.

عموما چه زمان‌هایی پست می‌گذارید و فعالیت شما در هفته یا ماه به چه صورت است. گوگل قابلیت Real-time‌ را نیز به الگوریتم خود اضافه کرده است که می‌تواند وبسایت شما را با توجه به زمان‌های فعالیت شما آنالیز کند.

اگر در یک هفته ۵ پست منتشر می‌کنید و در یک هفته هیچ پستی منتشر نمی‌کنید اصلا روال خوبی را پیش رو نگرفته‌اید.

بهتر است یک زمان‌بندی مستمر و مداوم داشته باشید و  با توجه به آن عمل کنید. این کار در سئو وردپرس بسیار تاثیر دارد.

کلمات کلیدی مهم را در مکان‌های مهم به کار ببندید.

سئو وردپرس با کلمات کلیدی شروع می‌شود.

باید کلمات کلیدی مرتبط با حوزه‌ِ کاری خود را بشناسید و آن‌ها را در محتوای خود به کار ببندید. این کلیدواژه‌ها بهتر است در عنوان اصلی متن، هدینگ‌ها، پاراگراف اول، توضیحات متا و … به کار ببندید چون این مکان‌ها برای گوگل از اهمیت بیشتری برخوردارند.

به کار بردن کلمات در داخل پاراگراف‌های مختلف متن هم اهمیت دارد اما هیچگاه به اندازه‌ی عناوین و هدینگ‌ها نمی‌تواند در سئو وردپرس تاثیر داشته باشد.

لینک‌های شکسته را درست کنید.

لینک‌های شکسته حکم سم را برای وبسایت دارند.

تغییر برخی Url‌ ها و یا حذف پست‌ها و … باعث می‌شود تا لینک‌های شکسته ظاهر شوند و این لینک‌ها کارایی وبسایت را تا حد زیادی پایین می‌آورند و در الگوریتم گوگل نیز به عنوان یک فاکتور منفی شناسایی می‌شوند.

این لینک‌ها باید بلافاصله درست و ری‌دایرکت شوند. افزونه‌ی Broken Link Checker‌ می‌تواند به شما کمک کند تا به سرعت این لینک‌ها را شناسایی کنید و آن‌ها را برطرف کنید.

اگر نمی‌خواهید از افزونه‌ها استفاده کنید. ابزارهای آنلاین نیز می‌توانند جوابگوی نیاز شما باشند.

جمع بندی ۲۵ نکته‌ِ‌ی کلیدی سئو وردپرس

حالا با این ۲۵ نکته‌ی گفته شده می‌توانید شروع کنید و وبسایت خود را بهینه‌سازی کنید.

در نظر داشته باشید که قسمت اعظمی از سئو وردپرس بر پایه‌ی تجربه است و تا زمانی که کار نکنید و وارد جزئیات کار نشوید نمی‌توانید درک مناسبی از این موارد داشته باشید.

بهتر است این موارد گفته شده را به ترتیب اجرایی کنید و روی سایت خود پیاده کنید تا نتیجه‌ی بهتری از آن بگیرید.


۶ استراتژی مهم سئو برای وردپرس در سال ۲۰۱۹

۶ استراتژی مهم سئو برای وردپرس در سال ۲۰۱۹

وردپرس را می توانیم به نوعی رهبر پلتفرم های مدیریت محتوا معرفی کنیم. در آخرین بررسی که صورت گرفته، ۲۹ درصد از کل وب سایت های موجود در پلتفرم وردپرس شکل گرفته اند. از طرفی نزدیک ترین رقیب به وردپرس پلتفرم جوملا است که تنها ۳ درصد از کل وب سایت های موجود را پشتیبانی می کند!

فارغ از اینکه وردپرس فوق العاده کاربر پسند است، قابلیت های بی نظیر آن برای سئو باعث شده تا اینقدر محبوب و پر استفاده باشد. این پلتفرم ذاتا تمام اصولی که موتور های جستجو به دنبال آن هستند را ارائه می کند. با این وجود اگر به راهکار های دیگری هم در کنار آن توجه کنید، می توانید نتایج بسیار بهتری در خصوص سئو وردپرس خودتان دریافت نمایید. در این مقاله به معرفی ۶ راه کار ایده آل  جهت بهبود وضعیت سئو سایت وردپرسی تان اشاره خواهیم کرد.

۱- ساختار پرمالینک (پیوندهای یکتا) خود را در حالت استاتیک تنظیم کنید

به طور پیش فرض ساختار پرمالینک یا همان URL در وردپرس برای موتور های جستجو و همینطور کاربران مناسب نیست. با تغییر دادن حالت پیش فرض آن به حالت استاتیک یک قدم مثبت برای بهبود وضعیت سئو سایت تان جهت افزایش رضایت موتور های جستجو و حتی کاربران برداشته اید.

برای بهینه سازی این بخش کافی است از مسیری که در زیر قرار داده شده اقدام کنید، تا بتوانید تنظیمات پرمالینک را به صورت استاتیک در بیاورید تا در ادامه تمام پست های شما به صورت خودکار به این نحو آدرس گذاری شوند.

تنظیم پیوندهای یکتا در وردپرس

تنظیم پیوندهای یکتا در وردپرس

Settings –> Permalink Settings

در صورتی که تمایل داشته باشید برای برخی صفحات می توانید آدرس های سفارشی و ویژه در نظر بگیرید. برای این کار هم می توانید در حین نوشتن محتوا وارد قسمت تنظیمات پرمالینک در صفحه تولید محتوا شوید و با قرار دادن کلمات کلیدی خود در قسمت “Slug” یک آدرس بهینه شده برای کلمات کلیدی تان تحویل بگیرید.

۲- از کلمات کلیدی خود در دو بخش مهم استفاده کنید؛ عنوان و تگ هدر

شما می بایست از کلمات کلیدی خودتان در تمام محتوای خود استفاده کنید. فقط این مسئله را به یاد داشته باشید در یک محتوای خوب در یک پاراگراف به صورت عمومی از چندبار از یک کلمه کلیدی استفاده نمی شود بلکه از کلمات مرتبط و عبارات نزدیک به آن مفهوم استفاده می گردد.

عنوان صفحه در تگ h1

عنوان صفحه در تگ h1

به عبارتی قطعا شما یک کلمه کلیدی را دارید که روی آن در محتوا تمرکز می کنید، پس به جای اینکه چگالی آن را به صورت نا متعارف بالا ببرید در بخش های درست از آن استفاده نمایید. برای مثال تگ هدر یکی از بهترین موقعیت ها برای استفاده از کلمه کلیدی می باشد. ترجیحا سعی کنید نزدیک به ابتدای این تگ از کلمه کلیدی استفاده نمایید.

با مطالعه تگ های H2، H3 و… گوگل و همینطور کاربران متوجه می شوند که محتوای شما راجع به چه چیزی است. وردپرس با یک کلیک اجازه استفاده از این تگ ها را به شما می دهد پس به بهترین صورت از آن ها برای معرفی محتوا به گوگل و کاربران استفاده کنید.

به طور کلی تگ هدر یا همان تگ H1 مهم ترین تگی هست که در صفحه شما استفاده می شود. شما می بایست تنها یک تگ هدر در صفحه داشته باشید.

۳- نقشه XML سایت تان را باگذاری کنید

استفاده از نقشه سایت فوق العاده ضروری است. این مسئله را احتمالا به عنوان پایه های سئو داخلی سایت بتوانیم معرفی کنیم چرا که گوگل با استفاده از نقشه سایت می تواند سایت شما را آنالیز کند و به آن رتبه بدهد. با استفاده از یک نقشه سایت استاندارد و درست مطمعن شوید که محتوا های سایت تان به سرعت قابل دسترسی هستند.

خوشبختانه پلاگین های متعددی هستند که به خیلی سریع یک نقشه سایت XML برای سایت های وردپرسی ایجاد می کنند. Google XML Sitemap و XML Sitemap دو مورد از بهترین پلاگین های نام برده هستند که می توانید از آن ها با خیال راحت جهت بهبود سئو وردپرس تان استفاده کنید. دو پلاگین نام برده هر بار که محتوای جدیدی را بارگذاری می کنید به صورت خودکار تغییرات ضروری را در نقشه سایت ایجاد می کنند تا گوگل به سرعت مطلب را بررسی و ایندکس کند.

۴- حتما از گوگل سرچ کنسول استفاده کنید

اگر هنوز گوگل سرچ کنسول سایت تان را راه ننداخته اید، احتمال اینکه نتوانید خطا های وب سایت تان را بررسی و رفع کنید بسیار زیاد است. این ابزار نه تنها آمار دقیقی از سایت تان به شما می دهد بلکه تمام خطا های موجود را به شما جهت رفع خطا گزارش می کند. افزوده بر تمام این ها شما توانایی اعمال تغییرات دستی را بر روی سایت تان از طریق این ابزار خواهید داشت.

شما از طریق این کنسول می توانید تمام لینک های ورودی و خروجی سایت تان را هم مدیریت کنید.

۵- روی طول محتوای خود برای کلمات کلیدی تان تمرکز کنید

در طی چند سال گذشته تحقیقات گسترده زیادی در مورد طول ایده آل برای محتوا های گوناگون انجام شده است. تمام این تحقیقات نشان میدهند که بهترین محتوا، مطالبی با بیشتر از ۲۰۰۰ کلمه هستند.

البته مثال نقص برای این نتیجه زیاد است چرا که تعداد زیادی مطلب با تعداد کلمه کم وجود دارند که نتایج برتر گوگل را تصاحب کرده اند! پس توصیه می کنیم به جای تمرکز بر طول محتوا بر روی کیفیت محتوا تمرکز کنید. سعی کنید خیلی سریع و کامل جواب کاربر را ارائه کنید. رند فیشکین از MOZ سه نکته طلایی برای ارزیابی طول بهینه محتوا ارائه نموده است:

  • سعی کنید برای کلمات کلیدی مورد نظر تان تحقیق کافی و کامل را انجام دهید. محتوا هایی که در آن خصوص رتبه های برتر را دارند را بررسی کنید و ببینید که از چند کلمه تشکیل شده اند.
  • از خودتان بپرسید آیا می توانم مطلب بهتری برای این موضوع منتشر کنم؟ اگر بتوانید این کار را با کلمات کمتری انجام بدهید، دنبال تولید محتوا برای آن موضوع بروید! البته اگر فکر می کنید که یک پست طولانی تر یک پاسخ کامل تر برای آن موضوع دارد، پس سراغ تولید محتوای طولانی تر بروید.
  • محتوای تان را با اهداف خوانندگانش هماهنگ کنید. اگر آن ها سوالی دارند که دنبال جواب کوتاه و سریع برای آن هستند، پس باید در یک پست ۵۰۰ کلمه ای کوتاه پاسخ آن ها را بدهید. اگر پاسخ پیچیده و طولانی نیاز است، پس یک محتوای چند هزار کلمه گزینه بهتری است.

۶- تصمیم بگیرید که آیا از www در آدرس تان استفاده کنید و یا خیر!

این یک نکته فوق العاده مهم است که تاثیر زیادی بر روی سئو شما می گذارد. گوگل تمام صاحبان وب سایت را ترغیب می کند که خودشان تصمیم بگیرند آدرس سایت شان دارای www باشد و یا خیر. البته استفاده کردن و یا نکردن از آن هیچ تفاوتی در قوانین سئو شما ایجاد نمی کند.

شما می توانید از طریق بخش مدیریت وردپرس تنظیمات استفاده کردن و یا نکردن از www را اعمال کنید. کافی است از طریق داشبور وردپرس، اقدام کنید تا آدرس هایی که برای مطالبتان تولید می شود، مطابق با آدرسی باشد که انتخاب کرده اید.

البته فراموش نکنید که می بایست دامنه اولیه خودتان را در گوگل سرچ کنسول هم مشخص کنید. مسیر اعمال این تنظیمات در گوگل سرچ کنسول فوق العاده راحت است. کافی است وارد آن شوید، روی آیکون تنظیمات کلیک کنید و نهایتا روی دامنه مورد نظرتان کلیک کنید و آن را تایید نمایید.

نتیجه گیری

پس از اینکه نکات مورد بحث را جهت بهبود وضعیت سئو فنی تان اعمال کردید خیالتان بابت عملکرد بدون نقص سایت تان از نظر سئو راحت باشد و تمرکز تان را برای تولید محتوایی غنی و با کیفیت بگذارید تا لینک هایی با ارزش دریافت کنید.

تمام استراتژی های سئو که در سال گذشته مورد استفاده قرار می گرفتند، همچنان در سال ۲۰۱۹ عملیاتی هستند و با استفاده از آن ها می توانید به رتبه های مطلوب در موتور های جستجو برسید.

تنها تغییر اساسی که باید در این سال حواستان به آن باشد، این است که مطمعن شوید سایت شما به https منتقل شده است. اگر قبلا این کار را نکرده اید، به شدت توصیه می کنم همین حالا آن را انجام دهید.


روش های موثر در سئو وردپرس

روش های موثر در سئو وردپرس

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و فناوری اطلاعات تغییرات زیادی در حوزه کسب و کار و بازاریابی کالا و خدمات به وجود آمده است.

به صورتیکه فروش و ارائه خدمات از طریق اینترنت به یکی از ملزومات و دغدغه‌های اصلی برای صاحبین مشاغل بدل شده و شناخته شدن و دیده شدن در فضای بزرگ اینترنت تبدیل به یک رقابت همه جانبه بین شرکت‌های بزرگ و کوچک شده است.

اگر دارای هم دارای چنین فروشگاهی می‌باشید، مهمترین مسئله برای شما دیده شدن می‌باشد. یکی از راه کارهایی که در این زمینه به کمک شما می‌آید، افزایش سئو وردپرس است که به دیدن شدن هرچه بیشتر سایت شما کمک خواهد کرد.

از آنجایی که اکثر مشتری‌ها برای پیدا کردن سایت‌های مختلف و دسترسی به آنها از موتورهای جستجوگر استفاده می‌کنند، از این رو شما باید به دنبال راه‌هایی باشید تا صفحات اینترنتی شما در موتورهای جستجو امتیاز بالایی داشته باشند تا در صفحات اولیه جستجو نمایش داده شوند. برای بالا بردن سئو وردپرس نکاتی را باید به دقت انجام داد که در این مطلب به مهمترین آنها می‌پردازیم.

 

۱. مکان و زمان مناسب

در تمامی مراحلی که یک مصرف کننده در اینترنت به پیدا کردن کالای مورد نظر خود تا انتخاب آن کالا می‌پردازد، جستجو آنلاین در موتورهای جستجو نقش اصلی را ایفا می‌کنند.

اگر در زمینه تجارت الکترونیک فعال هستید، بهینه سازی سایت به وسیله انجام دقیق مراحل سئو وردپرس اهمیت بسیار بالایی برای شما دارد.

نتیجه انجام این مراحل باعث بالا رفتن رتبه سایت شما در موتورهای جستجو و به ویژه موتور جستجوی گوگل خواهد شد. در جستجوهای جهانی موتور جستجوی گوگل حرف اول را می‌زند، از این رو به عنوان یک فروشنده باید بدانید که چه کارهایی لازم است تا هرچه بیشتر توسط گوگل شناسایی شوید.

آمارها نشان می‌دهد حتی زمانی که خرید به صورت آنلاین صورت نمی‌پذیرد، افراد به دست آوردن اطلاعات در مورد کالای مورد نظر به جستجو در اینترنت می‌پردازند.

آمار کلیلک کردن بر روی نتایج اولیه در جستجوی گوگل چیزی حدود ۲۰ درصد می‌باشد، اما میزان کلیک‌هایی که در صفحات بعدی صورت می‌گیرد حدود ۱.۵ درصد می‌باشد. به همین خاطر انجام تمام مراحل سئو وردپرس در رتبه‌بندی سایت شما بسیار مهم است.

 

۲. استفاده از کلمات کلیدی

یکی از عوامل بسیار مهم در رتبه بندی و داشتن جایگاه بهتر در صفحات جستجو به ویژه موتور جستجوی گوگل، استفاده از کلمات به خصوصی در محتوای سایت می‌باشد که به آنها کلمات کلیدی گفته می‌شود.

قرار گرفتن در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل اهمیت زیادی دارد ولی این مسئله وقتی ارزش بیشتری دارد که سایت شما در نتیجه جستجوهای مرتبط نیز قرار داشته باشد.

در اینجاست که اهمیت استفاده از کلمات کلیدی برای سئو وردپرس مشخص می‌شود. اگر صفحات سایت شما دارای رتبه بالایی در جستجوی گوگل نمی‌باشند، نیاز به استراتژی کلمات کلیدی طولانی (Long-tail)خواهید داشت.

برای این کار ابتدا باید محدودیت‌ها در کلمات کلیدی گسترده (Board Keywords) را درک کنید. استفاده از استراتژی کلمات کلیدی گسترده تاثیر خوبی در رتبه بندی صفحه شما دارد و دارای پتانسیل بالایی برای رقابت هستند، اما انجام دادن کامل این مدل ممکن است بسیار وقت‌گیر باشد و به چند ماه زمان نیاز دارد.

از طرفی دیگر استفاده از کلمات کلیدی طولانی (Long-tail) در عین سادگی می‌تواند بسیار مفید واقع شود. تحقیقات نشان داده که ۷۰ درصد از ترافیک مربوط به جستجو به جستجوی کلمات کلیدی طولانی تعلق دارند.

شما باید به دنبال استفاده از کلماتی باشید که فکر می‌کنید مشتریان شما بیشترین استفاده را از آنها در جستجوی خود انجام می‌دهند.

رعایت دقیق این موارد در سئو وردپرس می‌تواند زمان‌بر باشد ولی در نهایت منجر به نتیجه راضی کننده هم برای صاحب فروشگاه و هم برای مشتری خواهد شد.

برای شروع می‌توانید به سایت‌هایی مشابه سایت خود سر بزنید و از کلمات کلیدی که بیشتر برای کالاهای مختلف استفاده شده الگو بردارید.

 

۳. بازاریابی محتوایی

یکی از مواردی که می‌تواند در رتبه بندی عبارت‌های کلیدی بسیار به شما کمک کند، ایجاد یک وبلاگ اطلاعاتی می‌باشد.

پس از ایجاد این وبلاگ می‌توانید به جستجوی عبارات مورد نظر خود در موتور جستجوی گوگل بپردازید. نتیجه این جستجو در واقع سوالاتی هستند که مشتریان شما یا مشتریان خدماتی که شما ارائه می‌دهید قبلا در اینترنت به پرسش آنها پرداخته‌اند.

در این مرحله با قرار دادن پاسخ مناسب به این پرسش‌ها در وبلاگی که تهیه کرده‌اید، به افزایش بازدید و افزایش رتبه سئو خود کمک کنید. این سبک از بازریابی محتوایی توسط افراد مختلفی صورت گرفته و به نتایج خوبی منجر شده است.

مارکوس شریدان یکی از این افراد است که در زمینه فروش استخر‌ فعال می‌باشد. این فرد در وبلاگ خود به سوالاتی پاسخ داده است که فرد دیگری در اینترنت به آن‌ها نپرداخته است.

از این رو این مسئله باعث شده تا وبلاگی که این فرد راه اندازی کرده، دارای محتوایی کاملا جدید بوده و همین امر در بالا رفتن اعتبار سئو وبلاگ او نقش زیادی داشته باشد.

با این کار این وبلاگ به صفحه اول جستجوی گوگل رسیده است و باعث شده تا این فرد از یک فروشنده کوچک به یک تاجر بزرگ در زمینه فروش استخر تبدیل شود. تحقیقات نشان می‌دهد نرخ تبدیل سایت‌هایی که دارای بازاریابی محتوایی هستند ۶ برابر نرخ تبدیل سایت‌هایی است که از چنین امکانی استفاده نکرده‌اند.

استفاده از یک محتوای درست و مناسب باعث می‌شود تا مشتریان بالقوه وقت بیشتری را با برند شما در ارتباط باشند و احساس نزدیکی بیشتری با برند و محصول شما داشته باشند.

تحقیقات نشان داده که ۷۰ درصد از مشتریان ترجیح می‌دهند از طریق یک پست وبلاگی با برند و کالایی خاص آشنا شوند تا اینکه از طریق پیام های تبلیغاتی شرکتی. با ارائه چنین وبلاگی به مشتریان خود اجازه می‌دهید تا بیشتر شما را بشناسند و با برند شما احساس راحتی بیشتری داشته باشند.

باید دقت داشته باشید که علاوه بر سایت، موارد سئو وردپرس را به طور کامل برای وبلاگ خود نیز انجام دهید. همچنین برای جذب بیشتر بازدید کننده می توانید از مواردی مانند قرار دادن فایلهای تصویری و فیلم در وبلاگ خود بهره بگیرید.

آمارها نشان می‌دهد به طور متوسط آمار بازدید سایت‌هایی که دارای ویدیو و فایل تصویری می‌باشند ۲.۶ برابر سایت‌هایی است که چنین مواردی را ندارند.

سایت‌هایی مانند Think Geek با استفاده از فایل‌های ویدیویی، ترافیک جستجوی بیشتری را به سمت سایت خود روانه می‌کنند و به خوبی از این امر بهره می‌برند.


چکاپ اولیه برای موفقیت در سئو وردپرس

چکاپ اولیه برای موفقیت در سئو وردپرس

تو این مقاله میخوام خیلی رو راست و شفاف مشخص کنید که در حال حاضر در پروسه راه اندازی کسب و کار اینترنتی، سئو وردپرس و موارد دیگر دیجیتال مارکتینگ کجا قرار دارین!!

چرا میخواهید سایت داشته باشید؟

فروش بیشتر محصولات، بازاریابی خدماتتون و یا توسعه بازار کسب و کار سنتی تان؟

ببینید با پرسیدن این سوال خیلی اهدافتون واضح تر خواهد شد یعنی میدونید دقیقا الان سایت رو برای چه چیزی میخواید شاید قبلا واسه این میخواستین چون دوستتون، مغازه بغلیتون و یا چون کلا الان پول توشه این مسیر رو انتخاب کردین 🙁

این روزا داشتن سایت مثل خرید گوشی های آیفون شده و چون یه سری افراد سایت هایی دارن که موفق شدن شما رو هم وادار کرده که وارد این حوزه بشین.

همانطور که از اکثر امکانات گوشی های هوشمند استفاده نمیکنیم در سایت هم دقیقا همین موضوع صدق میکنه و فقط دوست داریم که داشته باشیم!

اگه سایت رو فقط برای داشتن میخواهید بیخیال بشین لطفا🙏🙏

میتونم زیر همین مقاله لیستی از هزاران سایت رو بیارم که فقط واسه این که افراد سایت داشته باشن به وجود اومدن و همینطوری از موقعی که ایجاد شدن و رها شدن😞

هدفتون رو باید از داشتن وب سایت به صورت کامل مشخص کنید تا بتونید تو ادامه مسیر هدف تعیین کنید و براش برنامه ریزی کنید تا بهش برسید.

داشتن سایت فقط کافی نیست!!!

خیلی ها تحت جو داشتن سایت های موفق قرار میگیرند و سریعا میخوان که عینش رو داشته باشن

مثال بارز این موضوع سایت دیجی کالا و اسنپ هستش. بعد از موفقیت سایت دیجی کالا چقدر از افراد سعی کردن و میکنن الان هم که سایتی مثل دیجی کالا راه اندازی بکنن و مثل اون بترکونن

حتی کلمه طراحی سایت دیجی کالا الان یکی از ترند ها تو بحث طراحی سایت محسوب میشه

کپی از سایت های موفق ممنوع!!

ببینید کلمه کپی برداری با الگوبرداری خیلی تفاوت داره

۱۰۰ درصد تضمین میکنم اگه نسخه کپی از هر سایتی رو بزنید محکوم به شکست هستید شک نکنید.

الگوبرداری با این مفهوم معنی میدهد که ببینید بله یک سایت فروشگاه اینترنتی در ایران تونسته این موفقیت هارو کسب بکند پس داشتن فروشگاه اینترنتی میتونه موثر باشه نه داشتن فروشگاه اینترنتی عین دیجی کالا

دیجی کالا یک فروشگاه اینترنتی عمومی موفق هست شما زمانی میتونید موفق باشید که نسخه تخصصی این فروشگاه اینترنتی رو راه اندازی کنید.

برای مثال به صورت تخصصی در حوزه فروش موبایل فعالیت بکنید یا فروش اینترنتی کتاب و هزاران موضوع دیگر

راه اندازی وب سایت در مقیاس کوچک

برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی نیاز به صبر و پیشرفت به صورت پله ای دارین

وب سایت هایی میتوانند همیشه رو به پیشرفت باشند که تکامل خود را طی میکنند

تصویر صفحه اصلی دیجی کالا ۱۳ سال قبل

تصویر صفحه اصلی دیجی کالا ۱۳ سال قبل

در تصویر بالا میتونید تصویری از صفحه اصلی سایت دیجی کالا کنونی رو مشاهده کنید که از کجا به کجا رسیده است😳😳

یک الگو تکامل در تمامی سایت هایی که فکر میکنید یک شبه به موفقیت رسیده اند و در حال حاضر درآمد های ماهیانه میلیاردی دارند میتونید ببینید.

چه چیزی باعث می شود کسب و کار شما با بقیه متفاوت باشد؟

خیلی ها شاید بگویند پشتکار، تلاش و کوشش همه این ها درست هست ولی یک دلیل که شما رو از بقیه متمایز خواهد کرد در آینده علاقه هست.

چند تا از کسب و کارها رو در شهرتان می شناسید که در صنفی سال هاست فعالیت میکنند و همیشه در حال رشد و بالا بردن رضایت مشتریان خود هستند.

ببینید به طور واضح تر بخوام بگم

۳ نفر رو تصور کنید که با همدیگر میخواهند یک کسب و کار برای مثال آرایشگری را در محله های مختلف شروع کنند

همه این افراد میخواهند که موفق شوند – با تمام قدرت خود تلاش میکنند – سعی میکنند رضایت مشتری را جلب تا اونجا که میتونن جلب کنن – خدمات با قیمت مناسب عرضه میکنند

تا اینجا همگی به خوبی رشد میکنند و روز به روز پیشرفتشون از روز اول بیشتر می شود.

ولی تفاوت در سال های آینده مشخص میشود هدف این افراد راه اندازی کسب و کار بوده و درآمدزایی

کسب و کاری به موفقیت دائمی می رسد که هدف صاحب آن تا ابد فعالیت در آن شغل می باشد.

و این مورد جز با داشتن علاقه جاودانه فرد به آن شغل محقق نمی شود.

خیلی از رستوران ها رو دیده اید که در محله شما شروع به فعالیت کرده اند و حتی در ماه های اول کلی مشتری داشته اند ولی بعد از گذشت ۱ الی ۲ سال دیگر آثاری از آنها باقی نمی ماند.

در مقابل این موضوع رستوران هایی نیز در خاطر شما هست که هر وقت بخواهید مهمانان خود را با اطمینان به آن دعوت میکنید و میدانید که آن کسب و کار همیشه دایر هست و به کیفیت خود نیز می افزاید.

تفاوت فقط عشق و علاقه هست

عاشق چه کاری هستی؟؟🧡 حاضری چه کاری رو از صبح تا شب بدون وقفه انجام بدی؟ برو سراغ اون و مطمعن باش که موفقیت نیز به دنبال تو خواهد آمد.

پس این موضوع تکامل یک موضوع خیلی جدی در راه اندازی بیزینس آنلاین می باشد و شما باید سایتی رو راه اندازی کنید که به آن علاقه دارید و دیدتان نسبت به ادامه آن تا آخر عمرتان هست.

شروع با سایت ساز رایگان وردپرس کسر شأن دارد؟

نه شما که نمیدونید من میخوام یه سایتی رو تاسیس کنم که تو کل ایران لنگه نداشته باشد و از هر لحاظ بی نقص باشد و بترکونه!!!

شاید دیالوگی باشه که من بار ها از افراد گوناگون برای راه اندازی یک وب سایت شنیده ام.

این افراد که میخواهند همه چیز بی نقص باشد وقتی بهشون راه اندازی سایت با وردپرس و یا دیگر سیستم های مدیریت محتوا مثل جوملا رو پیشنهاد بکنید انگار توهین کرده اید.

سوال من اینجاست: شمایی که تا الان یک سایت نداشته اید و حتی از شنیدن کلمات تخصصی همچون هاست و دامنه تعجب میکنید چطوری میگین که نه من نمیخوام سایتم با وردپرس باشه
چون وردپرس تو کلاس کاری ما نیست و باید حتما سیستم اختصاصی خودمون رو داشته باشیم.

بر اساس تجربه:: اگه ایده یا کسب و کاری را میخواهید شروع کنید در مقیاس کوچیک استارت نزنید تا کم کم مواردش رو پیدا کنید و رفع کنید و مستقیم برید سمت مقیاس بزرگ تر تضمین میکنم خیلی دووم نمیارید.

فرآیند راه رفتن و حرف گفتن خودتان را یادتان رفته است؟؟؟👶

فرآیند به دنیا آمدن شما تا راه رفتن و حرف زدن شما کاملا مصداق پیروی از قانون تکامل می باشد و شما در کسب و کار خود نیز از این قانون استفاده نکنید حتما پشیمان می شوید.

راه اندازی سایت در حال حاضر به سه نوع کلی تقسیم می شوند:

  • سایت های اختصاصی
  • سایت های نیمه اختصاصی
  • سایت های آماده

 

سایت های اختصاصی : در این حالت سایت شما توسط زبان های برنامه نویسی از پایه و بر اساس امکانات مشخص شده کد نویسی می گردد

معایب ساخت سایت با سیستم اختصاصی = هزینه بالا – وابستگی به یک شخص یا تیم فنی یا شرکت خواص – نیاز همیشگی به پشتیبانی

مزایا ساخت سایت با سیستم اختصاصی = نبود کدهای اضافی در سایت – سرعت لود بالاتر در صورت برنامه نویسی اصولی – امکانات و توسعه پذیری بالا

مناسب برای کسب و کاری های با درآمد بالا و شرکت هایی که دارای تیم فنی در داخل مجموعه خود می باشند.

 

سایت های نیمه اختصاصی: این سایت ها نیز با استفاده از سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس و جوملا با ظاهر و قالب اختصاصی طراحی می شوند.

معایب ساخت سایت با سیستم نیمه اختصاصی =  محدود شدن به چهارچوب قواعدی که سیستم های مدیریت محتوا تعریف کرده اند.

مزایا ساخت سایت با سیستم نیمه اختصاصی = با توجه به فراگیر بودن این سیستم ها توسعه دهنده های فراوانی برای اضافه کردن افزونه ها و امکانات جدید به آن وجود دارند – امنیت بالا به دلیل بروزرسانی های مداوم و رفع باگ های احتمالی – هزینه پایین راه اندازی در ابتدای کار

این نوع سایت ها برای بیشتر کسب و کارهایی که قصد راه اندازی وب سایت شرکتی – خدماتی و فروشگاهی را دارند و در ابتدا در مرحله رشد هستند بسیار پیشنهاد میشود.

 

سایت های آماده: یک سری قالب های آماده وجود دارند که شما میتونید با خرید یا دانلود رایگان آن ها به صورت رایگان سایت خود را در چند دقیقه راه اندازی کنید.

معایب ساخت سایت با قالب های آماده = اکثرا به دلیل چند کاربردی بودن این قالب ها کدهای اضافی بیش از اندازه دارند و سرعت بارگذاری آن ها پایین هست – در برخی موارد به دلیل رایگان بودن کدهای مخرب در داخل آنها جاگذاری می شود

مزایا ساخت سایت با قالب های آماده = هزینه خیلی پایین – سرعت راه اندازی بالا

از این سیستم ها سایت هایی باید استفاده کنند که واقعا محدودیت بودجه دارند و نمیتونن اصلا هزینه ای بکنن و برای شروع اولیه میتونند از این سیستم ها استفاده کنند.

در صورت کلی بخوایم نتیجه گیری کنیم  اگر شما برای راه اندازی سایتتان اصلا بودجه ندارین و خیلی کم میتونید هزینه کنید یک هاست و دامنه و وردپرس و قالب های رایگان میتونه کار شما رو تو مرحله اول آغاز بکند

اگر نسبتا از وضعیت مالی شرایط خوبی دارین از سایت های نیمه اختصاصی که با هسته آن وردپرس یا جوملا هست ولی ظاهر آن ها اختصاصی می باشد استفاده کنید و میتوان به جرات گفت الان میتوان بالای ۸۰ درصد سایت هارو با وردپرس راه اندازی کرد پس نیازی در ابتدا برای هزینه های گزاف سیستم اختصاصی نیست.

در نهایت اگر کسب و کارتان را راه اندازی کردین و به درآمد قابل قبولی رسیده اید وقت تغییر هست و باید وضعیت رو بهبود دهید که باید برین سراغ سیستم اختصاصی برای وب سایتتان تا بتونین کسب و کارتان را با اضافه کردن امکانات حرفه ای تر رشد دهید.

نکته: یادتان باشد زمانی به سمت سیستم اختصاصی می رویم که درآمد داریم و امکانات وردپرس برای ما محدود هست

 

سئو بهترین انتخاب برای بازاریابی کسب و کارهای اینترنتی

همه الان دیگه بدون شک میدونیم که گوگل جزوی از زندگی روزمره مردم تبدیل شده است و میتوان گفت هر شخص که یک گوشی هوشمند دارد یک دستیار همه چی دون نیز به اسم گوگل دارد که قرار هست به همه سوال های آن پاسخ دهد.

پر بازده ترین کانالی که میتواند برای سایت شما مشتری بفرستد گوگل هست چرا که افراد واقعی در آن به دنبال نیاز های خود می گردند.

اگر پول دارید تبلیغات کنید اگر نه بیاید سمت سئو سایت

هرگونه تبلیغات محدود و نیازمند یک بودجه معین می باشد که بعد از مدتی تمام می شود ولی سئو یک تبلیغ دائمی محسوب می شود و سایت شما در صورتی که بتونید در صفحه اول گوگل نگه دارید و برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل سعی کنید با سئو سفید سعی کنید برای همیشه کاربرها به سمت سایت شما هدایت می شوند.

اگر سایت تازه تاسیس هستید با این روش پیش بروید:

  1. کلمات کم رقابت تر و نسبتا طولانی را در ابتدای ۶ ماه اول فعالیت خود انتخاب کنید.
  2. استراتژی داخلی سایتتان را بر اساس آن تنظیم کنید.
  3. به صورت مستمر به تولید محتوا بپردازید تا ۶ ماه اول سایتتان ادامه دهید.
  4. در صورتی که استراتژی و محتوای مناسبی تولید کرده باشین به اهداف ۶ ماهه خود باید برسین
  5. اهداف یکم سطح بالاتر انتخاب کنید و روال قبلی را ادامه دهید…
  6. با این تفاوت که از این به بعد میتونید عملیات لینک سازی خود را نیز آغاز نمایید و از سایت های مرتبط اقدام به گرفتن لینک برای سایتتان کنید.

سئو وردپرس بهترین در بین سیستم های مدیریت محتوا

نظر شخص خودم سئو وردپرس بین جوملا و دروپال و … خیلی سطحش بالاتر هست و البته باز به تخصص فردی که در پشت صحنه آن سایت فعالیت میکند بر میگردد.

اهمیت سئو داخلی در سئو وردپرس

سئو داخلی میتوان گفت یکی از مهم ترین بخش ها تو موفقیت سئو سایت های وردپرسی را ایفا میکند و اگر ساختار داخلی سایت شما بهینه با اهداف شما نباشد هر چقدر هم تلاش کنید در نهایت موفق نخواهید شد.

از فاکتورهایی که بیشترین تاثیر را در سئو داخلی دارند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. سرعت بارگذاری بالا
  2. بهینه بودن ساختار سایت در موبایل و تبلت
  3. لینک سازی داخلی موضوعی
  4. استاندارد بودن کد های صفحات
  5. استفاده از بهینه ترین حالت عکس ها

نتیجه گیری

داشتن سایت به معنی موفقیت نیست!

بر اساس علاقه خود باید حوزه فعالیتتان را انتخاب کنید تا بتوانید دوام بیاورید و ادامه دهید.

افرادی که در ابتدای شروع بیزینس آنلاین خود کمال گرا عمل کنند محکوم به شسکت می شوند.

از وردپرس و قالب های آماده شروع کنید سپس به قالب های اختصاصی توسعه دهید و در نهایت در صورت موفقیت به سمت سیستم های اختصاصی تغییر مسیر دهید.

امتیاز سئو وردپرس در بین دیگر سیستم های مدیریت محتوا بالاتر هست.


سئو وردپرس با روش های کلاه سفید، سیاه و خاکستری

سئو وردپرس با روش های کلاه سفید، سیاه و خاکستری

تو دنیای سئو و بهینه سازی سایت ها سه اصطلاح وجود دارد

  • سئو کلاه سفید
  • سئو کلاه سیاه
  • سئو کلاه خاکستری

که این سه اصطلاح در واقع سه تیپ شخصیتی از افراد متخصص سئو را در این حوزه دسته بندی می کند.

سئو کلاه سفید: باید از قوانین تعیین شده تبعیت کند و در واقع فقط سعی ندارد که موتورهای جستجو را دور بزند.

سئو کلاه سیاه: از روش هایی که جریمه دارند استفاده میکند و میداند برای مدت محدودی میتواند بهبودی حاصل کند و سایتی را برای مثال در صفحه اول تا یک ماه و شاید هم کمتر نگه دارد که مناسب کسب و کارهای غیرقانونی نیز می باشد که هی دامنه عوض میکنند و زیاد دوام نمی آورند.

سئو کلاه خاکستری: این نوع سئو که باب طبع خودم هم هستش از ترکیب این دو روش کارهایی رو انجام میدهید که اگر سیاه هم باشد سفید جلوه می دهد و هم موتورهای جستجو را راضی نگه میدارید هم کاربرانتان را که این روش بهترین انتخاب هست.

مزایای و معایب سئو کلاه سفید

سئو کلاه سفید

سئو کلاه سفید

این روش موثر و در واقع صحیح ترین انتخاب هست چون کاملا از قوانین تبعیت میکنید و غیر از چارچوب تعیین شده توسط الگوریتم های موتورهای جستجو عمل نمیکنید.

مزایای سئو کلاه سفید:

  • مناسب برای کسب و کارهای بزرگ با بودجه بالا
  • کمترین نگرانی از بابت جریمه توسط الگوریتم های گوگل
  • افزایش اعتماد کاربران
  • و مطرح شدن به عنوان یک برند محبوب در بین مخاطبینتان
  • حفظ امنیت و وجهه اجتماعی کسب و کارتان

معایب سئو کلاه سفید:

  • نیازمند بودجه و سرمایه بالا
  • نیاز به زمان بیشتر جهت ایجاد نتایج اولیه
  • نیازمند جذب نیروهای متخصص با کیفیت بالا

این روش برای کسب و کارهایی مناسب هست که دیدشان طولانی مدت هست و میتوانند برای تاسیس امپراطوری خود سرمایه گذاری در سطح بالا انجام دهند و اعتبار و پرستیژ کسب و کارشان برایشان مهم تر هست.

استراتژی مشخص برای رسیدن به اهداف والا

مشخصا با داشتن بودجه مناسب میتوانید با آزادی بیشتر برای کسب و کارتان هدف هایی تعیین کنید که پررقابت هستند برای مثال هدف شما راه اندازی کسب و کاری در حوزه طراحی سایت می باشد.

در ابتدا اگر شما دارای بودجه مناسبی باشید میتوانید هدف گذاری وب سایت خود را بر روی خود کلمه طراحی سایت تنظیم نمایید که پر رقابت ترین کلمه و هدفی مهم برای کسب و کار شما می باشد.

میتوانید تیم های مختلفی را برای رسیدن به هدفتان تعیین کنید برای مثال بیشتر کسب و کار های بزرگ در ایران مانند دیجی کالا تیم برنامه نویسی، تولید محتوا و پشتیبانی دارند که مدیریت این تیم ها مشخصا تحت یک برنامه و استراتژی مشخص شده و تمامی افراد این تیم ها در حول رسیدن به یک هدف اساسی حرکت میکنند.

برای رهبری همچین کسب و کار و تیمی باید از متخصصین برجسته در آن حوزه بهره بگیرید زیرا یک کارمند میتواند سرنوشت کسب و کار شما را تعیین کند.

سئو یک فرآیند مشخص هست که با داشتن استراتژی مشخص میتواند محقق شود.

سئو داخلی مناسب با اصول کلاه سفید

سئو داخلی توجه به خلق ساختار مناسب برای ارتباط بهتر با کاربران می باشد.

پایه های کسب و کارتان باید اصولی و محکم باشد تا بتوانید از آن سال ها بهره برداری داشته باشید.

بسیاری از کسب و کارهایی که قصد رسیدن به هدف های مهم را دارند و حاضر هستند برای آن بهای بالایی را بپردازند خود سیستم اختصاصی شان را بنا میکنند.

یعنی شما در حال حاضر به سایت هایی که دز ذهنتان خیلی بزرگ هست و میدانید درآمدهای بالایی هم دارند برید و بررسی میکنید متوجه می شوید که سایتشان توسط تیم برنامه نویسی خودشان از پایه نوشته شده است مانند دیجی کالا و …

البته این به این معنی نیست که با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا نمیتوان بیزینس های با کیفیت بالا را ایجاد کرد چرا می شود منتهی آن ها نیز با ظاهر و خلق هویتی اختصاصی برای خودشان توانسته اند که وب سایتشان را از دیگر سایت ها متمایز نمایند.

از قواعد UI و  UX باید تبعیت کنید تا بتوانید با خلق یک رابط کاربری با گرافیک مناسب تجربه کاربری ایده آلی را برای کاربرانتان خلق نمایید.

مهم ترین نکاتی که در سئو داخلی وب سایتتان تاثیر گذار هستند:

  • لینک سازی داخلی و ارتباط مفهومی بین صفحات سایت
  • استفاده از تصاویر بهینه شده با سایز حداقلی
  • رعایت قواعد هدینگ محتوا h1,h2,… در صفحه
  • بهینه سازی کدهای css و جاوااسکریپت در سایتتان
  • بهینه ترین حالت ساختار قالب را برای نمایش محتوا در موبایل ایجاد کنید.

در حال حاضر در اکثر کسب و کار ها دستگاه مشاهده سایتتان به گوشی های همراه تغییر کرده است و درصد بالایی از ترافیک را از موبایل ها دریافت میکنید پس باید به نسخه موبایلی وب سایتتان تا میتونید اهمیت بدین

و تمامی المان هایی که در دسکتاپ نمایش میدهید به حالت بهینه با سایز نمایشگر کاربرانتان در تلفن های هوشمند تنظیم کنید.

به هیچ وجه نباید محتوایی که در نسخه دسکتاپ ارائه میکنید در موبایل کم یا زیاد شود و باید مقدارش یکسان باشد.

واکنشگرا بودن قالب دیگر مزیتی بین شما و رقیبانتان ایجاد نمیکند زیرا همه به اهمیت بودن این موضوع پی برده اند.

تولید محتوا به روش کلاه سفید

اصلی ترین بخشی که سایت شما دارد محتوای آن هست و توان شما در تولید محتوا میتواند یک فرجه رقابتی محسوب شود.

روش تولید محتوای کلاه سفید محتوایی را باید تولید کرد که کاربر به آن علاقه مند هست و نیاز دارد به آن و شما برای مثال با تولید مقالات یا ویدیو های آموزشی از نحوه استفاده از محصولاتتان در سایت به کاربرانتان کمک می کنید.

منظور از محتوا هم متن، ویدیو، اینفوگرافیک و هر مورد مولتی مدیا دیگر مثل تصاویر گیف میتونه باشد.

محتوا باید نیاز کاربر به خدمات شما یا نیازش را برانگیخته کند تا از خدمات شما استفاده کند که در این حالت بازاریابی محتوایی نامیده می شود.

شما با تولید محتوا های کاربر پسند و همینطور با جستجوی قبلی کلمات کلیدی که در موتورهای جستجو کاربر به دنبال چه عباراتی در حوزه شما هست میتوانید هم رتبه های خود را افزایش دهید که باعث افزایش فروش سایت شما خواهد شد.

روش های کلاه سفید نیازمند صبر و حوصله ۶ الی چند ساله را دارد تا بتوانید به نتیجه مطلوب خود برسید.

لینک سازی به روش طبیعی در سئو کلاه سفید

سئو خارجی یکی دیگر از مهم ترین بخش های سئو سایت محسوب می شود.

شما در لینک سازی کلاه سفید فقط به روش های طبیعی میتونید لینک از سایت های دیگر بگیرید.

سایت شما باید اونقدر با کیفیت و به قولی مرجع در حوزه کاری خود شود که از سایت های دیگر به آن لینک دهند.

لینک دهی به سایت شما در شبکه های اجتماعی نیز بحثی هست که به میزان محبوبیت برند شما بر می گردد.

برای مثال از سایت دیجی کالا اگر در شبکه های اجتماعی و همینطور سایت های دیگر بگردید متوجه نقد و بررسی های مختلف از این سایت می شوید که به آن لینک نیز داده شده است.

پس بحث لینک سازی و افزایش اعتبار دامنه سایت نیز زمانی اتفاق می افتد که مراحل قبلی به خوبی اجرا شده باشد و کاربر به سایت شما کاملا اعتماد داشته باشد.

مزایا و معایب سئو کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه

سئو به روش کلاه سیاه کار مال افراد و بیزینس هایی هست که ریسک کردن و آزمون خطا را دوست دارند و برایشان اعتبار کسب و کار زیاد مهم نیست.

مزایای سئو کلاه سیاه:

  • رسیدن سریع به نتیجه مد نظر
  • نسبتا کم هزینه تر از روش های دیگر می باشد
  • افزایش بازدید و حتی فروش در زمان کوتاه

معایب سئو کلاه سیاه:

  • مدت ماندگاری محدود سایت در نتایج
  • ضربه سنگین و جبران ناپذیر به سایت
  • از بین بردن اعتبار کسب و کار
  • جریمه شدن و حذف از نتایج توسط الگوریتم های گوگل

همانطور که در بالا بهش اشاره کردم این روش مناسب سایت هایی هست که کلا غیر قانونی فعالیت میکنند و فقط کسب رتبه گوگل برایشان اهمیت دارد.

شاید شما هم شنیده یا دیده اید که افرادی هستند و ادعای تضمین رتبه یک در سئو می دهند و حتی بعضی مواقع رتبه یک گوگل را به مبالغ هنگفتی فروخته اند که میشه گفت کار این افراد دقیقا بلک سئو هست و کارفرماهایی که مبتدی هستند گول این افراد را میخورند و بعدا متوجه می شوند که به سایتشان چه ضربه ای وارد کرده اند.

تو سئو امروزی نباید عجول باشید وگرنه گوگل شما را به خوبی از دور رقابت خارج میکند.

سئو کلاه خاکستری انتخاب مناسب کسب و کار های نوپا

سئو کلاه خاکستری

سئو کلاه خاکستری

خاکستری همونطور از اسمش هم مشخص هست مخلوطی از این دو روش بالاست و برای کسب و کارهای نوپا و متوسط مناسب هست.

اکثر کسب و کارهایی که بودجه بالایی در ابتدا ندارند و سایتشان را با وردپرس راه اندازی میکنند و هدفشان رشد به روش قانون تکامل هست باید با تعیین اهداف کوچک کسب و کار خود را رشد دهند.

سئو وردپرس سایت شما باید با تلفیقی از روش سئو کلاه سفید و سیاه انجام شود به صورت زیر:

  • سایت خود را با وردپرس راه اندازی کنید
  • قالب اختصاصی با UI,UX اختصاصی خود را داشته باشید.
  • امکانات منحصر به فرد از رقیبانتان در سایت با استفاده از افزونه های وردپرس اضافه کنید.
  • عملیات تولید محتوا را به صورت مقالات یونیک و اورجینال آغاز کنید.
  • لینک سازی داخلی انجام دهید.
  • تا میتوانید سئو داخلی خود را بهبود دهید.
  • ۶ ماه اول فقط به تولید محتوا وبهبود ساختار داخلی بپردازید
  • بعد از ۶ ماه رتبه هایی که کسب کرده اید با خرید بک لینک یا ریپورتاژ تقویت کنید.
  • و با تعیین اهداف کوچک تر به مسیر خود ادامه دهید.

نتیجه گیری

در آخر همه انتخاب ها به نوع کسب و کار و سرمایه اولیه شما باز میگردد

اگر بودجه و صبر کافی دارید سئو کلاه سفید

اگر بودجه و صبر محدود دارد سئو کلاه سیاه

اگر بودجه محدود دارید ولی صبر نیز دارید سئو کلاه خاکستری بهترین پیشتهاد برای شماست.

 

 

نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با متخصصین سریرنوین تماس بگیرید
منتظر نظرات ارزشمند شما در مورد پیرامون این مقاله هستیم و مطمئن باشید در کمترین زمان ممکن به آن پاسخ داده خواهد شد.

16 دیدگاه در “سئو وردپرس به صورت تخصصی و تضمینی”

  1. سلیمانی گفت:

    سلام. من واسم یه سایت راه انداختن با وردپرس هستش منتهی با شرکتش به مشکل خوردم هاستش رو بهم نمیدن راهی هست که بتونم به سایتم دسترسی داشته باشم؟

    1. توحید عزیززاده گفت:

      سلام وقتتون بخیر
      نه متاسفانه اگر به هاست یا مدیریت دامنه خود دسترسی نداشته باشید باید با یک دامنه جدید و خرید یک هاست دیگر کارتون رو ادامه بدین.
      موفق باشین

  2. علی مولایی گفت:

    سلام وقت شما بخیر
    تو کلمه “بالابر خانگی” میخواستم یه سایت راه بندازم و بالا بیارمش
    میتونید کمک کنید؟

    1. توحید عزیززاده گفت:

      سلام وقتتون بخیر
      بله لطفا درخواستتون رو در صفحه سفارش سئو ثبت کنید یا با شماره ۰۹۱۴۹۲۹۲۸۰۳ تماس بگیرید.
      با تشکر

  3. هانیه گفت:

    سلام یه سایت وردپرسی دارم آدرسش رو ایمیل کردم براتون ممنون میشم آنالیزش کنید ببینید خوب کار کردیم و اینکه پیشنهادی داشتید بدید
    تشکر

    1. توحید عزیززاده گفت:

      سلام بله حتما به ایمیلتون نتیجه اش ارسال شد.

  4. hadi salarvand گفت:

    وردپرس خوب هستش یا سیستم اختصاصی بنویسیم ؟ کدوم بهتر تو سئو زودتر میشه باهاش آورد صفحه اول گوگل؟
    تو حوزه آموزش تندخوانی ما میخواهیم فعالیت اینترنتی رو شروع کنیم.
    منتطر پاسختون هستم

    1. توحید عزیززاده گفت:

      بستگی به شرایط شما داره اگه تا الان سایتی نداشتین و بودجه تون هم محدود هست پیشنهادمون استفاده از cms وردپرس هستش
      با وردپرس سایتتون رو بالا بیارید و فعالیت کنید زمانی که به فروش رسیدید و کمی بهبود پیدا کرد شرایطتون میتونید نسبت به توسعه سیستم سایتتون اقدام کنید.

  5. ثریا حاجی لو گفت:

    واسه بهینه سازی تصاویر با این که کیفیتشون هم کم نشه چه افزونه ای رو پیشنهاد میدین؟

    1. توحید عزیززاده گفت:

      سلام
      افزونه WP Smush
      https://wordpress.org/plugins/wp-smushit
      میتونه بهتون کمک بکنه واسه بهینه سازی تصاویر سایت وردپرسیتون

  6. میلاد گفت:

    سلام یه سوال داشتم میخواستم بدونم جایی هست که بتونیم دامنه سایت رو ثبت کنیم و بعد وقتی اسم سایتمون رو به فارسی جستجو میکنیم اونو تو گوگل اول بیاره؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

    1. توحید عزیززاده گفت:

      سلام همچین جایی وجود نداره و بالا اومدن تو گوگل به این راحتی ها هم نیست که یه دکمه بزنید و بیاد سایت بالا
      واسه همین موردی که گفتین اسم برند یا سایتتون رو میخواید بیاد اگه قواعد سئو رو رعایت کرده باشین سایتون خود به خود بعد یه مدت رو اسمتون میاد بالا البته اگه رقابتی وجود نداشته باشه.
      موفق باشید.

  7. soraya گفت:

    لطفا آموزش هایی از وبمستر تولز جدید هم بزارید ممنون میشم خیلی محیطش نسبت به قبل عوض شده این جدید و یه سری ابزار هم حذف شده و یه سوال دیگه هم اینکه چطوری fetch as google رو انجام بدم؟

    1. توحید عزیززاده گفت:

      سلام ممنون از پیشنهادتون بله حتما در آینده مقالات آموزشی راجع به سئو وردپرس و به خصوص بخش وبمستر تولز قرار خواهیم داد.
      برای fetch در کنسول جدید باید از قسمت بالا که یک باکس جستجو مانند هست لینک رو وارد کنید و سپس روی دکمه test live url کلیک کنید.

  8. حسین نائبی گفت:

    سایت های تبادل بازدید واسه بالا بردن الکسا و بالا بردن SEO چطورن؟ تاثیر مثبتی دارن؟

    1. توحید عزیززاده گفت:

      سلام . این مدل روش مشخصا نمیتونه رو سئو تاثیری داشته باشه
      الکسا هم یک معیار سنجش آمار سایت ها هست و زیاد هم دقیق نیست و رو سئو سایت وردپرسی شما هم زیاد تاثیر گذار نخواهد بود.
      سعی کنید از روش های سئو کلاه سفید و تولید محتوای یونیک به رتبه های بالا گوگل برسید تا ماندگار باشید نه مقطعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تازه، وارد دنیای طراحی سایت و سئو سایت شده اید؟

مشاوره در واتس اپ