بالا آوردن سایت در گوگل به راحتی با ۱۰ مرحله مهم سئو

اگر شما هم مانند هزاران وبمستر و افرادی که دارای وبسایتی هستند و  از مهم ترین اهدافشون داشتن رتبه بالایی در سایت گوگل می باشد بهتون پیشنهاد میدم حتما این مقاله رو مطالعه کنید.

برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل باید فاکتور های زیادی رو در نظر بگیرید ولی برخی از این فاکتور ها خیلی ضرورت دارند که در این مقاله پر اهمیت ترین فاکتور ها رو براتون معرفی خواهیم کرد.

چگونه رتبه برتر در گوگل به دست بیاوریم؟

روش هایی هست که برای بالابردن رتبه سایت شما در گوگل کمک میکند که در زیر به ۱۰ مرحله از بهترین روش ها رو براتون شرح میدیم.

مرحله اول: کیفیت محتوای خود را چک کنید

از همه چیز مهم تر و در اولین بخش باید کیفیت محتوایی که تا الان دارین رو بررسی کنید.

باید محتوای یونیک و اورجینال توسط خودتون یا تیموتون تولید شود و این یکی از فاکتورهای سایت های موفق می باشد.

کپی کردن و انتشار مجدد یک مطلب از وبسایت دیگر برای شما کارایی نخواهد داشت زیرا که اصالت اون مطلب برای رتبه بندی در نتایج گوگل بسیار مهم می باشد.

هنگام انجام بازبینی کیفیت محتوا به موارد ذیل هم توجه داشته باشید:

آیا قصد کاربر از انتخاب سایتتون رو برآورده کرده اید؟

هر محتوایی که در وبسایتتان منتشر میکنید، باید یک هدف خاص داشته باشد و این به نباید به جز رضایت دادن به هدف کاربر نباشد.

هنگامی که یک کاربر یک سوال رو تو جعبه جستجوی Google می نویسد، انتظار دارد که وب سایت های موقعیت های اول یا همون صفحه اول به او یک پاسخ دقیق یا راه حل کامل ارائه بدهند.

آیا محتوای شما یک نامزد خوب برای معرفی سایت شما در میان نتایج دیگر می باشد؟ یا مشابه به نتایج دیگر هست؟

لطفا: در ارزیابی خود صادق باشید در غیر اینصورت نمیتوانید

در هنگام ارزیابی خود صادق باشید در غیر این صورت نمیتوانید محتوای و رتبه بندی خود را بهبود ببخشید.

آیا موتورهای جستجو می توانند مفهوم آن مقاله را درک کنند؟

علاوه بر اینکه باید در مورد کابرانتان اطمینان حاصل کنید که محتوا به خوبی منتشر می شود باید از لحاظ موتورهای جستجو نیز این موضوع رو بررسی کنید تا ببینید آیا ربات گوگل و یا سایر ربات های دیگر موتورهای جستجو می توانند محتوای اون صفحه رو مشاهده کنند و مهم تر از اون درک کنند اون محتوا در چه حول مفهومی نوشته شده است.

فراموش نکنید که خزنده یا همان ربات گوگل برنامه کامپیوتر است نه انسان و تنها راه شناختن آن ها از طریق قطعات محتوای شما هست و از طریق سیگنال هایی است که شما از طریق رعایت قواعد سئو سایت به آنها ارسال میکنید.

آیا به اندازه کافی محتوای مرتبط بهم دیگر در سایتتان منتشر کردید؟

علاوه بر داشتن محتوای باکیفیت، شما نیاز به مقدار زیادی از محتواهای مشابه دیگر که اون ها هم با کیفیت نیز هستند و در اون حوزه نوشته شده است دارید.

گوگل در آخرین تغییرات الگوریتم رتبه بندی خود، نشان داده است که در وب سایت هایی که در موقعیت بالاتری رتبه دارند دوست دارد اقتدار آنها هر روز بیشتر شود.

این به این معنی هست که در مورد یک مورد خاص به تک نوشته ای اکتفا نکنید و کافی نیست باید نشان بدید که سایت شما محتوای زیادی در رابطه با یک موضوع را دارد.

الگوریتم ها دیگر به دنبال کلمات کلیدی خاص در محتوا نیستند، آنها وب سایت شمارو تجزیه و تحلیل میکنند تا درک کنن که سایت شما در چه موضوعی فعالیت می کند.

به همین دلیل هست که شما باید ساختار داخلی سایتتان بهینه باید که به اصطلاح سئو داخلی گفته می شود و مطمئن شوید که بخش های مهم محتوای وب سایت شما هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو مشخص باشد.

قوانین بهینه سازی ساختار سایت

قوانین بهینه سازی ساختار سایت

بهینه بودن ساختار داخلی سایت به همراه انجام عملیات سئو خارجی می تواند واقعا وب سایت قدرتمندی را ایجاد نماید.

سن دامنه: دامنه ای که جدید ثبت شده است به آسانی رتبه بندی بالایی رو تو گوگل نمیتونه بگیره چون این کار توسط گوگل غول جستجو انجام شده که ایجاد اعتماد کند و از روی تجربه دامنه هایی که جدید ثبت میشن حدود سه الی شش ماه تو سندباکس گوگل قرار می گیرند ولی این به این معنی نیست که امکان دستیابی به رتبه های بالا برای اون سایت وجود ندارد بلکه نیاز به زمان بیشتری برای اعتماد سازی دارد.

محتوای شما به اندازی کافی طولانی هست؟

طول یک پست وبلاگ یکی از عامل های رتبه بندی سایت شما محسوب می شود اگر چه که گوگل اعلام کرده که تعداد کلمات در الگوریتم رتبه بندی آن تاثیر ندارد آنها به این معتقند که محتوا باید دقیق و واضح باشد.

تحقیقات نشان داده است که محتواهای غنی که تعداد کلمات آنها بیشتر هست و طولانی هستند در جستجو شانس بیشتری برای رتبه گرفتن دارد و همینطور سهم بیشتری را برای اشتراک گذاری تو شبکه های اجتماعی دارد.

تعداد مشخصی کلمه برای یک محتوا معلوم نیست ولی پیشنهاد میکنیم که کمتر از ۱.۵۰۰ کلمه نباشد تا فرصت دستیابی به موقعیت های بالاتر را در سرچ گوگل داشته باشید.

آنچه باید انجام دهید این است که به کابرران دقیقا همان چیزی را که میخواهند را برسانید و همینطور اطلاعات اضافی که دوست ندارند به دست بیارند چیزی ارائه ندهید ولی پاسخ دقیق تری به پرس و جو آن ها ارائه کنید تا کاملا از اون موضوع مشکلشان رفع گردد.

مرحله دوم: لینک های خارجی خود را بهبود دهید

برای جلب توجه گوگل به سایت شما باید از سایت های دیگری نیز به سایت شما لینک دهند.

اگر بک لینک های از وبسایت های بزرگ و قابل اعتماد به شما داده شوند، ارزش بیشتری دارند و می توانند بر روی رتبه بندی گوگل سایت شما تاثیر بگذارد.

گزارش آزمایش تاثیر بک لینک در سئو سایت semrush

گزارش آزمایش تاثیر بک لینک در سئو سایت semrush

لینک سازی یا همان سئو خارجی یکی از موضوعات مهم در سئو سایت محسوب می شود و اون چیزی که درک میشه لینک هایی که از سایت های دیگر به ما داده می شود مانند رای دادن به یک فرد اصلح هست و اگر صحیح انجام شود گوگل نیز در زمان رتبه بندی به آنها اهمیت می دهد.

مرحله سوم: سئو داخلی خود را بهبود دهید

علاوه بر دریافت لینک های خارجی با کیفیت بالا، باید اطمینان داشته باشید که صفحه که کاربر را به آن هدایت میکنید نیز آیا تمام موارد و قواعد سئو داخلی رو آن پیاده سازی شده است؟

قوانین سئو داخلی به سایت شما کمک میکنید تا سایت شما به سایتی کاربرپسند تبدیل شود.

شرح عملیات سئو داخلی در یک صفحه

شرح عملیات سئو داخلی در یک صفحه

یک سایت سئو فرندلی شانس بیشتری برای رسیدن به رتبه های بالاتر گوگل را دارد از سایتی که نه به کاربر پسند بودن سایت خود اهمیت می دهد و نه به کیفیت محتوای خود.

مرحله چهارم: لینک های داخلی را به مهم ترین صفحات وب سایت خود ارجاع بدین

منظور از لینک داخلی این هست که در صفحه ای از محتوای خود با عبارت هدف خود به اون صفحه لینک دهید و این نوع لینک سازی در بین صفحات خود سایت هست و کاربر با کلیک روی اون لینک به صفحه ای دیگر از سایت ما هدایت خواهد شد.

ساختار لینک سازی داخلی سایت

ساختار لینک سازی داخلی سایت

لینک های داخلی یک راهکار بسیار قدرتمند برای گفتن در مورد یک صفحه به گوگل، برای کاربر مفید است، زیرا آنها می توانند صحفات جدید را در همان وب سایت پیدا کنند و همچنین انگیره ی گوگل برای ردیابی محتوای بیشتر از همان وب سایت است.

یک لینک داخلی خوب استفاده از انکر تکست و توصیف اون صفحه در بین مقالات هست.

مرحله پنجم: بررسی فنی و تکنیکال سایت

تو فرآیند سئو برای موفقیت حتما باید ابتدا تو سئو تکنیکال خود موفق باشید اگر موارد سئو تکنیکال را رعایت نکنید میتونه تاثیر منفی بر روی دیگر عوامل شما تو رتبه بندی بزارد حتی اگر در بهترین حالت اونهارو پیاده کرده باشید.

به شدت توصیح می شود هر شش ماه موارد تکنیکال سایتتون رو چک کنید تا مطمئن شوید که گوگل به سایت شما دسترسی داشته باشد.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: ۱۱ تکنیک موثر سئو داخلی برای بالا بردن رتبه سایت

مواردی که اهمیت بیشتری داشتند رو در لیست زیر آورده ایم:

  • گزارش ایندکس صفحات در کنسول وبمستر گوگل
  • بررسی فایل robots.txt
  • استفاده مناسب از canonical تو آدرس صفحاتتون
  • استفاده صحیح از قواعد نشانه گذاری صحفات
  • سایت مپ html یا xml
  • لینک های شکسته و تحصیح صحفات ۴۰۴

مرحله ششم: سرعت بارگذاری صفحات سایت خود را بهبود بدین

درسته که بخشی از سئو هست ولی باید بیشتر تاکید کنیم که بارگزاری سایتی که دقیقه هایی طول بکشد اصلا سئو فرندلی نیست پس باید سایت شما با نهایت سرعت برای کاربر لود شود.

سرعت یک فاکتور رتبه بندی شناخته شده است و همچنین کاربردهای مهم تر دیگری نیز دارد.

سرعت لود سایت و کاهش نرخ بانس ریت یا همان نرخ خروج سایت

سرعت لود سایت و کاهش نرخ بانس ریت یا همان نرخ خروج سایت

شما باید یک وب سایت سریع را نه تنها به این دلیل که گوگل آن را بیشتر دوست دارد، بلکه به دلیل آن که در نرخ بانس ریت سایتتون کاملا تاثیرگذار می باشد خودتون فرض کنید سایتی رو باز میکنید و به راحتی و سرعت لود بالا میتونید بین صفحاتش بگردین کمتر این سایت رو ترک میکنید تا از اون سایتی که تو لود هر صفحه ازش باید ده دقیقه زمان بزارید.

مرحله هفتم: اطمینان حاصل کنید که سایت شما ریسپانسیو یا موبایل فرندلی هست

هر روز بیشتر و بیشتر افراد از تلفن همراه خود برای جستجو در Google استفاده می کنند و تعدادی از مطالعات نشان می دهد که اهمیت جستجوی تلفن همراه برای کسب و کارها و صاحبان وب سایت ها در حال حاضر از دسکتاپ بیشتر شده است.

کیس استادی گوگل: سرعت لود صفحات موبایل و نرخ تبدیل سایت

کیس استادی گوگل: سرعت لود صفحات موبایل و نرخ تبدیل سایت

زمانی که قصد اومدن به رتبه های بالا را در گوگل داشته باشید باید حتما سایتتون رو برای نسخه موبایل حاضر کنید در غیر اینصورت گوگل برای سایت هایی که نسخه موبایل نداشته باشند جریمه هایی را آماده کرده است.

مرحله هشتم: آدرس سایت خود را با https و گواهی ssl امن کنید

از سال ۲۰۱۴ استفاده از نشانی امن https یکی از فاکتورهای رتبه بندی شناخته شد همینظور که گوگل هم به آن اعلام کرده است.

این یکی از راحت ترین امکاناتی هست که میتونید روی سایتتون پیاده سازی کنید و اگر رقیبتان از این امکان استفاده نمیکند شما از آن پیشی بگیرید.

علاوه بر این، از جولای ۲۰۱۸ مرورگر گوگل کروم وب سایت های غیر https را به عنوان سایت امن نمی شناسند و این میتواند مشتریان و بازدید کنندگان را از سایت شما دور کند.

مرحله نهم: گوگل در مورد سایتتان با شما در ارتباط هست

کنسول وبمستر گوگل برای ارتباط گوگل با صاحبین کسب و کار های آنلاین می باشد.

اگر نمی دانید چطور سایت خود را در گوگل ثبت کنید این مقاله را بخوانید: چگونه سایت خود را در گوگل ثبت کنیم؟

ابزار وب مستر در میان چیزهای دیگر، راهی عالی برای ارائه اطلاعات به گوگل در مورد وب سایت شما است و همچنین می توانید از آنچه گوگل در مورد سایت شما اطلاعات می داند را پیدا کنید.

تنظیمات متعددی وجود دارد که می توانید در ابزار Webmaster مانند نوع آدرس دهی سایتتون، کشوری که در آن فعالیت دارید، نقشه سایت و غیره تنظیم کنید و همچنین ابزارهای تشخیصی متعددی مانند «فتچ از گوگل(درخواست ایندکس دستی)» و «تستر فایل robots.txt» استفاده کنید که در نهایت به شما در رتبه بندی گوگل کمک خواهد کرد.

مرحله دهم: از شبکه های اجتماعی برای وب سایت خود استفاده کنید

نقش رسانه های اجتماعی در رتبه بندی گوگل اهمیت بالایی در میان مدیران بازاریابی دیجیتال و کارشناسان جستجوگرها دارد.

عقاید مختلفی در رابطه با تاثیر رسانه های اجتماعی روی رتبه بندی ها وجود دارد، اما مطمئنا این نمیشه انکار کرد که بلکه شاید زمان هایی برگزاری یک کمپین موفق در شبکه های اجتماعی و تولید محتوای ویروسی مزایایی فراتر از سئو رو برای سایت شما به ارمغان بیاورد.

 

چرا شما به رتبه بالاتری در گوگل نیاز دارید؟

همه ما میدونیم که قرار گرفتن بین سه گزینه اول گوگل یکی از سخت ترین کار ها به حساب می أید و یه جورایی باید مدام سخت کار کنید و صبر کنید تا نتیجه کارتون رو مشاهده کنید به مزایایی اشاره میکنیم یک صفحه وب وقتی در موقعیت اول گوگل قرار می گیرد تا انگیزه و شجاعت شما رو برای ادامه این راه دشوار اما شیرین رو بیشتر کنیم.

#رتبه بالاتر ترافیک بیشتر – این کاملا طبیعی هست که شما وقتی در رتبه های بالا گوگل قرار بگیرید ترافیک ارگانیک بیشتری رو روزانه دریافت خواهید کرد.

در نظر داشته باشید که از نظر آماری، 5 موقعیت اول، اکثر ترافیک جستجو را بیش از 60٪ دریافت می کنند.

#این یه نشانه اعتماد برای شماست – یکی از دلایلی که مردم گوگل رو به محبوب ترین موتور جستجو تاریخ تبدیل کردند همین اعتماد هست که میدونن هر چیزی که وارد بکنن به نتیجه خود خواهند رسید بنابراین وقتی که گوگل سایت شما رو به کاربر پیشنهاد میده به صورت پیشفرض کاربر به سایت شما اعتماد خواهد کرد.

گوگل بیش از ۲۵۵ فاکتور و سیگنال را برای رتبه بندی و ۱۸ سال تحقیق و توسعه در الگورتیم ها انجام داده تا بتواند بهترین وب سایت ها با کیفیت را در نتایج جستجوی خود در رتبه های بالاتر نگه دارد.

هنگامی که کاربران وب سایت شما را در صفحات اول گوگل پیدا می کنند، می دانند که این یک وبسایت خوب است، زیرا گوگل به آن اعتماد دارد و در نتایج خود نشان می دهد.

#محتوای شما در شبکه های اجتماعی لایک و شیر و کامنت می گیرد – سایتی که در رتبه های بالاتر گوگل هست به دلیل گرفتن ترافیک بیشتر و دلیل اعتماد بالا در شبکه های اجتماعی نیز محبوب می شود.

#رتبه خوبی در دیگر موتورهای جستجو نیز خواهید گرفت – گوگل تنها موتور جستجوی موجود نیست، اما این یکی از پرترافیک ترین سایت ها  است.

با این وجود، سایر موتورهای جستجو دارای قوانین SEO هستند که شبیه به گوگل هست و پس از اینکه موقعیت رتبه بندی خوب خود را در گوگل دریافت کردید، مطمئنا موقعیت های رتبه بندی خوبی در موتورهای جستجوی دیگر نیز خواهید داشت.

نتیجه گیری نهایی

گوگل دائما به دنبال پیدا کردن وب سایت های با کیفیت برای اضافه کردن به نتایج پیشنهادی خود به کاربرانش هست.

یک کاربر خوشحال گوگل برای جستجوهای بیشتر می آید و این هدف آن هاست.

هدف شما به عنوان یک وب مستر، ایجاد یک وبسایت است که ارزش واقعی خود را به کاربران و هم موتورهای جستجو ثابت کنید.

در نهایت، صبور باشید

رتبه بندی بالا گوگل برای رسیدن به زمان نیاز دارد، اما اگر شما در مسیر درست کار کنید، هیچ چیز برای متوقف ساختن موقعیتی که شما می خواهید، وجود ندارد.